Oprescu:Nu stiu ce-a fost in capul medicilor si asistentelor de la Giulesti

Ultima actualizare: 20-10-2012 23:24

UPDATE: Este afirmatia primarului general al Capitalei care a precizat ca toata lumea va trebui sa raspunda. Dupa parerea lui, de vina ar fi si lipsa acuta de bani din sistemul sanitar in ultimii 15 ani. 

Tot astazi, primarul general al Capitalei a precizat ca a primit acceptul procurorilor de a demara lucrarile si ca acestea presupun inclusiv dotarea cu senzori de fum, relateaza Mediafax.

Oprescu a precizat ca lucrarile de la unitatea sanitara vor presupune repararea tuturor instalatiilor afectate de incendiul de luni, dar si inlocuirea sistemului de aer conditionat existent cu unul mai performant sau instalarea de senzori de fum. Primarul a mai spus ca a inceput deja un control in toate spitalele preluate in administrare de Primaria Capitalei.

Pana in prezent, au fost analizate conditiile din noua dintre acestea, primarul urmand sa prezinte rezultatul studiului si sa anunte investitiile de facut in acestea.

 El a refuzat sa-si spuna parerea despre evenimentul de la Maternitatea Giulesti, soldat cu moartea a cinci bebelusi care au suferit arsuri grave, precizand doar ca este o tragedie si ca cei vinovati "vor plati".

"Va jur ca vinovatii o sa plateasca. O sa plateasca de n-o sa mai poata!", a spus Oprescu, aratand ca este mai important sa fie luate masuri concrete pentru ca "tragedii" de acest gen sa nu se mai repete vreodata.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO