Oprescu "invata" chineza.Vrea sa aduca investitorii din Beijing in Capitala


Ultimul update: Duminica 04 Noiembrie 2012 04:04
Sursa: Mediafax
Data publicarii: Miercuri 02 Martie 2011 00:22
Categorie: Stiri Sociale
Sorin Oprescu

Oprescu face o vizita oficiala la Beijing, unde se va intalni cu investitori chinezi pentru obtinerea de bani pentru proiectele municipalitatii, edilul declarand ca incearca incheierea unui parteneriat public-privat pentru finalizarea unor proiecte.

"De miercuri incep intalnirile cu investitorii chinezi pentru ca incerc sa aduc in Bucuresti cat mai multi bani pentru proiectele municipalitatii. Ma voi intalni cu reprezentantii Beijing Construction Engineering Group cu care incerc sa inchei un parteneriat public - privat atat pentru autostrada, cat si pentru alte proiecte de infrastructura", a declarat, luni seara, pentru Mediafax, Sorin Oprescu.

Primarul Capitalei a precizat ca, avand in vedere sedinta de luni a CGMB prin care proiectului de buget i-au fost aduse 50 de amendamente de catre consilierii PDL, fiind oprita astfel continuarea mai multor proiecte, va incerca sa aduca "si mai multi bani", astfel incat toate proiectele sa poata fi finalizate.

"Evident ca avand in vedere ce s-a intamplat ieri la Consiliul General voi incerca sa aduc si mai multi bani pentru finalizarea proiectelor deja incepute de municipalitate si aici ma refer la Stadionul National, Centrul Istoric sau strapungerile mai multor bulevarde care trebuie continuate sau finalizate", a precizat Sorin Oprescu.

Primarul general al Capitalei face o vizita oficiala in capitala Chinei, Beijing, la invitatia omologului sau, Guo Jinlong, pentru a gasi solutii de colaborare concrete privind unele proiecte de infrastructura in Bucuresti. Sorin Oprescu se va afla in vizita in Beijing de miercuri pana vineri, se arata intr-un comunicat de presa de marti al municipalitatii.

Sursa: Mediafax Pro TV

Oprescu pregateste referendumul:
Pasajul Basarab, finalizat in proportie de 97%, testat Sorin Oprescu
Oprescu catre directorul RATB: Scoateti imediat oamenii pe teren!
VIDEO PROTVPLUS.RO