O polițistă gravidă a fost bătută după ce a fost trimisă să intervină într-un scandal

Ultima actualizare: 04-06-2019 20:51

Un tânăr din Vulturești, Argeș, a fost arestat preventiv pentru ultraj, după ce, într-un scandal în care a intervenit un echipaj de poliție, bărbatul de 29 de ani nu a ținut cont de faptul că avea în față o femeie, și aceea însărcinată!

Polițista, gravidă în luna a 6-a, a fost trasă de păr de individul care nu s-a lăsat până nu i-a rupt uniforma!

Polițista, împreună cu colegul ei, amândoi de la secția de poliție rurală Hârtiești, au fost solicitați în sprijin de un echipaj SMURD, care trebuia să intervină într-o zona rău famată. Când au ajuns acolo, cei doi agenți s-au trezit în mijlocul unui scandal general.

Un individ a tras-o de par pe polițistă, iar ea s-a văzut nevoită să folosească sprayul lacrimogen din dotare, ca să se apere! Superiorii agentei susțin că femeia, însărcinată în 6 luni, a fost trimisă în misiune pentru că era de serviciu și nimeni nu a știut ce se întâmplă la fața locului.

Legea nu prevede măsuri speciale de protecție pentru polițistele gravide. Cei doi agenți au anunțat prin stație agresiunea, însă au primit ajutor abia după o jumătate de oră. Iar agresorul a fost încătușat abia după două zile.

Din fericire, medicii spun că sarcina nu a fost afectată.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO