City Compass Media deschide nominalizările pentru premiile Romania Insider 2019 și sărbătorește 30 de ani de democrație


Ultimul update: Marti 04 Iunie 2019 12:08
Data publicarii: Marti 04 Iunie 2019 12:02
Categorie: Stiri Sociale
Romania-Insider.com, premii

Romania-Insider.com, cea mai citită publicație în limba engleză dedicată României, a lansat a doua ediție a premiilor Romania Insider, pentru care așteaptă nominalizări online din partea persoanelor fizice, companiilor sau ONG-urilor.

Create pentru a susține și încuraja performanța, creativitatea, impactul social și economic și spiritul etic din România, Romania Insider Awards vor marca în plus, la ediția din acest an, și 30 de ani de democrație și piața liberă în România.

Înscrierile se vor face online, organizatorii selectând propunerile eligibile în funcție de criteriile menționate și de completarea integrală a aplicațiilor. Nominalizările pot fi depuse online, până pe 31 iulie, pe pagina www.RomaniaInsiderAwards.ro.

Premiile Romania Insider reprezintă o recunoaștere a excelenței în afaceri, curajului, inovației, talentului, performanței, a contribuției în societate și a spiritului etic.

”Răspunsul la aceste premii a fost copleșitor anul trecut. Mai mult ca oricând, în acest moment, este important să arătăm lumii întregi inițiative românești care contribuie și inspiră, inclusiv prin activitatea lor în afara țării,” a spus Corina Chirileasa, Managing Partner și acționar al City Compass Media, organizatorul Premiilor Romania Insider.

La fel ca la ediția anterioară, și în 2019 finaliștii vor fi selectați, într-o primă etapă, dintre propunerile sosite prin sistemul electronic de înscriere, de un Consiliu Consultativ format din reprezentanții principalelor camere de comerț internaționale și consultanți de afaceri. Apoi, un juriu format din șapte manageri de top români și străini va decide câștigătorii dintre cei trei finaliști pentru fiecare premiu.

Selecția câștigătorilor va fi realizată de oameni de afaceri cu o largă traiectorie profesională și care gestionează afaceri dintre cele mai diverse, iar pentru a asigura imparțialitatea, nominalizările vor fi anonimizate.

La ediția din 2019 a Romania Insider Awards se vor acorda: Premiul pentru cel mai inovativ proiect, Premiul pentru cel mai bun start-up, Premiul pentru angajatorul anului, Premiul pentru proiectul de responsabilitate socială cu cel mai mare potențial de creștere, Premiul pentru cel mai bun proiect de dezvoltare rurală, Premiul pentru cea mai sustenabilă investiție imobiliară, Premiul pentru pentru cel mai bun business cultural, Premiul pentru cea mai bună campanie de promovare a României în străinătate.

Pe lângă acestea, se vor mai acorda două premii speciale prin intermediul cărora organizatorii sărbătoresc 30 de ani de democrație și piață liberă: Brandul românesc cu cea mai de succes extindere internațională din ultimii 30 de ani și premiul pentru Investiția cu cel mai mare impact în ultimii 30 de ani în România.

Parteneri confirmați ai Romania Insider Awards în 2019: CRH Romania, Banca Transilvania, UpRomania, Janssen Romania, UiPath, Credit Agricole Bank, Hotel Cișmigiu, Bitcoin Romania, Deutsche Schule Bukarest - DSBU, Grecu & Partners, Nespresso, JW Marriott Bucharest Grand Hotel, Lacerta Winery, Sweeteria.

Evenimentul este susținut de Austrian Business Club Bucharest, Camera de Comerț și Industrie Româno – Germană, CEO Clubs, Camera de Comerț Franceză în România, Business Women Forum Romania, Camera de Comerț Eleno – Română, Camera de Comerț Italiană, Camera de Comerț Olanda – România, și REC Real Estate Partners.

Vom premia proiecte, companii și oameni de succes care au reușit să creeze în România o piață de muncă și un mediu de afaceri solide, competitive și prospere, și care au reușit toate acestea jucând după reguli și cu respect pentru oameni. Cred că aceste criterii ar trebui să ghideze orice afacere în România” a adăugat Volker Moser, Partener și acționar al City Compass Media.

Despre City Compass Media & Romania Insider Awards
Premiile Romania Insider au fost decernate pentru prima dată pe 16 octombrie 2018, după o selecție riguroasă ce a durat șase luni. Peste 30 de sponsori și parteneri s-au alăturat proiectului în 2018.

Lista câștigătorilor ediției anterioare poate fi accesată aici.

City Compass Media, publisherul Romania-Insider.com, este organizatorul Romania Insider Awards. Cu peste 300.000 de cititori unici pe lună, Romania-Insider.com este cea mai citită publicație de limbă engleză dedicată României. De peste 10 ani, City Compass Media publică ghidul tipărit și digital City Compass Romania - Bucharest&Beyond, dedicat expaților și turiștilor.

Romania-Insider.com, premii Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO
LA MARUTA
Margherita de la Clejani este de nerecunoscut. Cum arată acum

09:12
LAS FIERBINTI
Dorel este împușcat de Giani
Bobita, Giani, Celentano, Dorel si toate celelalte personaje sunt pregatite sa faca fata unor noi aventuri.

01:17
LAS FIERBINTI
Gianina este șefă de asociație
Bobita, Giani, Celentano, Dorel si toate celelalte personaje sunt pregatite sa faca fata unor noi aventuri.

03:25
LA MARUTA
Geanina Ilieș are un băiat superb
Cum arată și cât de mare este Patrick

08:40
LAS FIERBINTI
Dorel nu reușește să prindă șobolanul din cârciumă
Bobita, Giani, Celentano, Dorel si toate celelalte personaje sunt pregatite sa faca fata unor noi aventuri.

03:00
LA MARUTA
Iulia Albu comentează ținutele vedetelor de pe Instagram

17:30
LAS FIERBINTI
Muncitorii angajați de Vasile s-au accidentat
Bobita, Giani, Celentano, Dorel si toate celelalte personaje sunt pregatite sa faca fata unor noi aventuri.

02:16
LA MARUTA
Daniela Condurache, povestiri din vacanță

15:02
LA MARUTA
Adela Popescu, dezvăluri despre viața de mămică: "Nu mi-am imaginat niciodată că să fiu mamă de băieți"

16:13
VORBESTE LUMEA
Lora și Tostogan au lansat piesa "Hopa Hopa"
Piesa are un mesaj simplu și frumos:"Trăiește clipa"

04:37
procesiune
Procesiune impresionantă la Suceava. 5.000 de pelerini, pelerinaj la moaştele cu racla Sfântului Ioan cel Nou
Bucureștenii s-au relaxat la concertul susţinut de trupa Byron
Când vom putea găsi la piață caise românești. Vremea rea a stricat planurile fermierilor
Spectacol impresionant de arficii la finalul Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu
Sânziene sau Drăgaica, tradiții și obiceiuri. Ce e bine să faci în această zi
Spectacol, adrenalină și relaxare la Haidook Summer Fest, în Dâmbovița
Cluj Nevers Sleeps, ajuns la ediția a 6-a ediție
Surprize la Cluj Never Sleeps. Cum s-au distrat tinerii în centrul orașului
Zeci de tineri "înarmați" au luat cu asalt o pădure din Botoșani
Marşul normalităţii în București: ”Opriţi atacul asupra inocenţei copiilor”. FOTO
S-a deschis singurul lac helioterm din Europa. Beneficiile unei băi în Lacul Ursu din Sovata
TIFF Bucureşti: cinefili se pot bucura de concerte în aer liber și 2 filme în fiecare seară
Atmosferă de poveste la Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu