Nu plantezi copac, nu te casatoresti! S-ar putea intampla din septembrie

Ultima actualizare: 02-11-2012 17:32

Din toamna vom numara casatoriile si... copacii plantati odata cu ele. Bucurestenii care vor sa spuna "Da!" au de sadit un pom, ca sa fie primiti la starea civila.

Le pun numele acolo si daca le-am pus numele acolo, afla lumea ca Gica si Ionica din Berceni sunt niste marlani, ca si-au pus pomul acolo si nu l-au mai ingrijit. Ca o sa fie mandru cand o sa aiba 40 de ani si fiul vine si zice uite am pupat azi o fata la copacul pe care scrie ca l-a pus mama cu tata!
Sorin Oprescu, primarul Bucurestiului
Acest proiect, menit sa aduca mai multa verdeata in Capitala prafuita, mai are nevoie doar de aprobarea consilierilor. Dar, chiar daca va obtine votul, iar mirii il respecta, Bucurestiul tot nu va reusi pana in 2013 sa aiba 26 metri patrati de spatiu verde pentru un locuitor, asa cum ii cere Uniunea Europeana.

Sunt 19 parcuri in care trebuie plantati copacii, plus spatiile verzi dintre blocuri. Edilii fac programarea si aleg locul unde va fi sadit pomul, viitori soti il planteaza si... il ingrijesc pe viata. Pomul va avea si o eticheta pe care va scrie cine l-a plantat.

Daca va trece de votul consilierilor, plantarea devine obligatorie din septembrie.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO