Noroiul, la putere. Mersul pe jos nu e recomandat in Bucuresti
Cat a nins, trotuarele n-au fost curatate de zapada. Acum, de cand vremea s-a mai imblanzit, noroiul e stapan pe incaltarile noastre. Rau este ca atunci cand se va zvanta asfaltul, mizeria se va transforma in praf si va ajunge in plamanii nostri.
De cateva zile, noroiul a pus stapanire pe aproape toate zonele pietonale si cu fiecare raza de soare creste ca aluatul. Cel mai mult au de suferit cei nevoiti sa circule pe trotuare.
Praful din Bucuresti s-a amestecat deja cu nametii, iar rezultatul este de neprivit. O mazga. Nu sperati ca se va scurge la canal pentru ca nici acestea nu au fost deszapezite.
Alegeri 2024
19:35
Cine ar putea deveni noul președinte al României. Aceeași persoană, două sondaje diferite
16:15
Lider PSD, răspuns pentrul Lasconi, în cazul George Simion și interdicția lui la Chișinău
20:15
Candidații la prezidențiale fac coadă la Nicușor Dan. După Kelemen Hunor, primarul se întâlnește și cu Marcel Ciolacu
20:57
Ioan Chirteş a explicat de ce liderul AUR, George Simion, are interzis în Ucraina şi Republica Moldova: "Sunt dovezi clare!"
Lucrurile se vor rezolva la primavara, de la sine. In sensul ca praful il vom inhala noi. Se stie si oficial, cantitatea de noxe si praf din Bucuresti este de 10 ori mai mare decat cea admisa.
Poate ca strazile s-ar putea curata, numai ca apa nu are unde sa se duca. La noi se stie : si cand e frig si cand e cald toata canalizarea e infundata.
Cei de la Apa Nova au scos in jur de 30 de utilaje pe strazi ca sa elibereze peste 35.000 de guri de canal din Bucuresti. Nu ajung, desigur.
Ecologistii dau alarma si ei alarma. Autoritatile ar trebui sa se miste, daca nu vor sa imbolnaveasca populatia.
Potrivit Primariei, in Bucuresti, intr-un singur an, se asaza 3900 de tone de praf pe un kilometru patrat.