Motivul incredibil pentru care o batrana de 92 de ani nu a putut sa cumpere o sticla de whiskey

Dată publicare: 02-11-2011 08:24
Dată actualizare: 09-10-2012 02:50


sticla whiskey

Diane Taylor, o batranica de 92 de ani din Essex, Marea Britanie, a ramas muta de uimire cand angajatii unui magazin din localitate au refuzat sa-I vanda o sticla de whisky. Motivul i s-a parut atat de socant, incat i-a cerut vanzatoarei sa-l repete.

Vanzatoarea i-a cerut un act de identitate, care sa demonstreze ca femeia are peste 18 ani, asa cum cere legea. Din pacate insa, batrana nu mai avea nici permis de conducere si nici pasaport.

Diane a prezentat in schimb toate actele pe care le avea asupra ei, sperand ca ii va convinge pe angajatii sa-i vanda sticla de bauatura. Le-a aratat adonamentul special pentru autobuz, care se elibereaza doar persoanelor de peste 60 de ani, apoi a prezentat un card de sanatate si chiar adeverinta ca are implantat un pacemaker. Zadarnic! Vanzatoarea nu a acceptat aceste documente.

Batrana spune ca este pentru prima data cand i se cere sa-si demonstreze varsta atunci cand cumpara bautura.

Ea se plange ca este o bataie de joc ce i s-a intamplat si ca initial a sperat sa fie doar o gluma.

Cum poate sa se uite cineva la mine si sa se intrebe daca am sau nu peste 18 ani? Inteleg sa fie prudenti cu tinerii, dar cu siguranta eu nu arat ca o persoana minora”, s-a revoltat batrana.

La randul lor, purtatorul de cuvant al magazinului declara ca sunt obligati sa ceara acte de identitate cand vand alcool, altfel risca sa-si piarda licenta.

Prin urmare, vanzatoarea care a refuzat-o pe batrana a procedat legal si nu i se poate reprosa nimic.

Sursa: Daily Mail

Tags: batrana, alcool,


VIDEO PROTVPLUS.RO