"Mosule, esti cel mai tare!". Reactiile copiilor din Romania, cand au vazut ce cadouri le-a adus in acest an Mos Craciun

Ultima actualizare: 28-12-2014 06:47

"A venit!" - au strigat sute de mii de copilasi, care miercuri noapte s-au perpelit, au cautat prin toate cotloanele casei, ori au pandit pe la usi si geamuri, disperati sa il vada pe Mos Craciun.

Unii i-au facut fursecuri si au lasat morcovi pentru reni, insa prea putini au avut sansa vietii sa dea nas in nas cu cel mai iubit bunic de pe pamant. Prin sondaj, acesta a sunat la cate o usa si nu a umblat la desaga pana cand nu a ascultat macar o poezie. Cumintenia de peste an s-a masurat in milioanele de jucarii si nimic nu se compara cu bucuria pe care fetitele si baietii au trait-o cand au pus mana pe daruri.

Impresionati peste masura de numarul cadourilor, Andrei si Ionut i-au declarat lui Mos Craciun dragoste eterna.

Andrei: "Sunt multe, multe chestii, uite cat de multe. Mosule, esti cel mai tare!".

Din pacate, cei doi frati n-au apucat sa-l vada cu ochii lor pe Mos Craciun. Era extrem de grabit sa ajunga si la o pensiune din Bran. Cei care n-au avut somn s-au gatit ca de serbare si l-au intampinat cu un adevarat program festiv. De cum s-a lasat seara si copiii din Sibiu si-au lipit nasurile de geam.

La Timisoara, Vladut, un baietel de 2 ani, l-a intalnit pentru prima data.

Vladut: "Mosule, ce ai in sac?"
Mos Craciun: "Multe jucarii."
Vladut: "Oaaa."
Mos Craciun: "Uite, Vladut, masina de pompieri."

Ca prin minune, inainte sa se lumineze, Mos Craciun a trecut pe la toti copiii care au fost cuminti.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO