Mos Craciun, zarit prin mai multe orase din tara. Simpaticul batranel a inceput sa adune listele pregatite de cei mici

Dată publicare: 12-12-2015 17:49
Dată actualizare: 15-12-2015 07:00


Avem un pont pentru copiii care vor sa il intalneasca pe Mos Craciun. Batranelul cu barba alba a fost zarit in mai multe orase din tara. Este dornic sa ia de la copii listele pe care le-au pregatit.

Cei care au facut nazbatii sa nu incerce sa il pacaleasca, Mosul stie tot, dar chiar si asa spune ca toata lumea va primi anul acesta cadouri. Mai ales ca l-au ajutat spiridusii sa le pregateasca.

Mosul nu are timp de odihna zilele acestea. La targul de Craciun din Piata Universitatii asculta in fiecare zi dorintele copiilor.

De Craciun trebuie sa si daruim, nu doar sa asteptam sa primim. Oricine poate fi anul acesta ajutorul lui Mos Craciun. Daca vreti sa faceti o fapta buna puteti lasa intr-un cufar carti si jucarii. Darurile dumneavoastra ii vor face fericiti, de Craciun, pe copiii din orfelinate.

Mos Craciun isi intampina oaspetii intr-o atmosfera feerica si in Parcul din Mogosoaia.

Uneori Mosul este pus in dificultate. Copiii sunt din ce in ce mai pretentiosi.

Copil in bratele Mosului: "Imi doresc un telefon si o drona". 

In Baia Mare, batranul si-a testat aptitudinile de sportiv. A fost sa viziteze copiii de la Spitalul Judetean si a aparut coborand in rapel.

Nerabdatori, sute de copii l-au incurajat pe Mos Craciun si s-au rugat sa coboare in siguranta de pe cladirea cu 12 etaje. Mosul era obosit, dupa ce batuse cale lunga, si i s-a facut rau. Dar medicii i-au sarit repede in ajutor.

In Targu Mures, in schimb, Mos Craciun nu a impartit daruri, ci a adunat scrisori de la pusti. Si, pentru ca nu e zapada, a lasat sania trasa de reni si s-a plimbat cu autobuzul, decorat de sarbatoare, cu sute de beculete.


VIDEO PROTVPLUS.RO