Miting aviatic cu 8.000 de spectatori, la Bacau. Un pilot de 26 de ani a profitat de ocazie si si-a cerut iubita de sotie


Ultimul update: Marti 13 Iunie 2017 06:51
Data publicarii: Sambata 10 Iunie 2017 19:45
Categorie: Stiri Sociale

Peste 8.000 de oameni au intrat in Baza Aeriana din Bacau ca sa admire supersonicele Armatei Romane, avioanele F16.

Parinti, bunici si copii s-au bucurat de o vreme superba si de un spectacol aerian memorabil. Iar un aviator a ales acest moment ca sa-si ceara iubita de sotie.

Victoras are 26 de ani si este aviator, iar Olivia are 31. Se iubesc foarte mult, iar povestea lor de dragoste a trecut la un alt nivel.

"Domnisoara Olivia daca vine pana in fata, pentru ca avem sa-i comunicam ceva. Trebuie sa va prezentam formatiei pentru ca aveti un prieten care este aviator. Spune-mi si mie, ce scrie acolo? In aplauzele dumneavoastra, Victoras o cere in casatorie pe Olivia", se aude in microfoane.

Olivia Burghelia"Stati un pic ca eu inca mai tremur. Nu ma asteptam deloc nu stiu cum a pus totul la cale, dar inca tremur, imi tremura picioarele."

Victoras Chiriac: "Ideea mi-a venit acum o luna de zile. M-am gandit unde sa o cer si am zis ca la evenimentul de astazi."

Supersonicele F16 au fost cele mai asteptate - sunt cele mai noi avioane cumparate de armata romana si sunt cunoscute mai ales din filme.

Cerul a fost brazdat apoi de elicopterele SOCAT si YAC-uri. Militarii au pus in scena si un scenariu de lupta.

Baza Aeriana 95 din Bacau a implinit 95 de ani de existenta.

VIDEO PROTVPLUS.RO