Marturii socante intr-un dosar in care doi paznici au fost aproape arsi de vii


Ultimul update: Joi 12 Aprilie 2012 17:32
Data publicarii: Luni 08 August 2011 17:55
Categorie: Stiri Sociale

12 barbati, acuzati ca nu sunt straini de incendierea unui autoturism in care se aflau doi agenti de paza din Bucuresti, trebuie sa isi apere libertatea in fata judecatorilor.

Procurorii spun ca au probe care demonstreaza ca indivizii, dornici de razbunare, au dat foc, in februarie, masinii in care se aflau paznicii. Victimele au supravietuit, insa au avut nevoie de zeci de zile de ingrijiri. Va avertizam ca marturiile lor din dosar sunt socante.

Cei doi barbati lucrau ca agenti de paza la o firma din Capitala si initial politistii s-au gandit ca atacul asupra lor are legatura cu slujba. Apoi, au aflat ca cei care i-au incendiat, voiau razbunare pentru un conflict de acum cativa ani, petrecut intre copiii victimelor, si ai agresorilor, intr-o curte de scoala. "Plata" a fost cumplita.

"Au inconjurat masina in care stateam amandoi si au inceput sa ne loveasca cu tevi si cu bate. (...) Indivizii au spart geamurile masinii si ne loveau prin ferestre. Aproape imediat a izbucnit si focul care a cuprins masina si pe noi, implicit," scrie una dintre victime in declaratia data la dosar.

"Ne loveau pe amandoi, impiedicandu-ne totodata sa iesim din masina si sa ne aparam sau sa fugim. La un moment dat unul dintre ei a aruncat cu o substanta inflamabila peste bord si implicit peste noi, care a luat foc instantaneu. In timp ce ne loveau strigau: "Dati-le foc, omorati-i!".

Dupa atac, suspectii au fugit in judetul Ilfov si cand politistii i-au chestionat si-au oferit alibiuri unul altuia. Anchetatorii spun ca au insa probe impotriva lor.

Toti cei 12 indivizi vor fi judecati pentru tentativa la omor calificat si omor deosebit de grav riscand chiar sa isi petreaca restul zilelor in inchisoare.

Calatorie de groaza! 5 oameni au ars de vii, dupa ce autobuzul a luat foc
Cutremurator: 45 de preoti voodoo, decapitati si arsi de vii in Haiti!
VIDEO PROTVPLUS.RO