"Mancarea stricata este pentru personal!"
Este explicatia stupefianta a unor administratori de localuri din Eforie, prinsi de inspectorii OPC cu mancare alterata.
Chiar de la prima terasa controlata inspectorii au gasit numeroase nereguli: carne care mirosea ingrozitor, preparate cu termen de valabilitate expirat sau mancaruri greu de digerat.
Unde mai punem ca la terasa unde acum o luna de zile inspectorii au gasit chiloti pe post de bureti de vase, mizeria era la ea acasa.
Inspectorii nu au stat prea mult pe ganduri si au inchis-o definitiv. La ultimul control, administratorul a primit o amenda de 10.000 de lei pe care de altfel a si platit-o, insa a uitat sa faca si curat.
Nereguli au gasit inspectorii si la alt terase din Eforie. Ciorbele, preparate de acum cateva zile, erau scoase doar la comanda din frigider si dezghetate, apoi servite ca si proaspete.
Carnea folosita pentru mancare avea un miros greu de suportat, poate si pentru ca era pastrata in vasul in care se tinea solutia de dezinfectat.