Restaurantele unde nimeni nu se uita in farfuria ta. Cat costa sa mananci la un local tip "all you can eat"
Platiti pentru un singur meniu de la 22 la 50 de lei si mancati cat puteti. Tot mai multe restaurante din Bucuresti au imprumutat aceasta oferta de la straini pentru a-si cuceri clientii.
Sunt locuri cu specific romanesc, indian, chinezesc, dar si restaurante scumpe, unde nu trebuie sa mergeti la bufet ca sa va umpleti farfuria cand s-a golit. Vin oaspatarii la dumneavoastra.
La ora 12 fix, intr-un restaurant din Sectorul 2 al Capitalei incepe perioada "all you can eat".
Alegeri 2024
19:35
Cine ar putea deveni noul președinte al României. Aceeași persoană, două sondaje diferite
16:15
Lider PSD, răspuns pentrul Lasconi, în cazul George Simion și interdicția lui la Chișinău
20:15
Candidații la prezidențiale fac coadă la Nicușor Dan. După Kelemen Hunor, primarul se întâlnește și cu Marcel Ciolacu
20:57
Ioan Chirteş a explicat de ce liderul AUR, George Simion, are interzis în Ucraina şi Republica Moldova: "Sunt dovezi clare!"
Clientii sunt invitati sa manance cat pot si sa plateasca numai 22 de lei. Pot alege o ciorba, 2 feluri principale, 2 tipuri de garnituri, salata si biscuiti la desert.
Nimeni nu se uita in farfuria lor, iar patronul localului se bazeaza pe bunul simt al fiecaruia.
Prima regula de bun simt este sa nu va umpleti farfuriile cu un singur fel de mancare, gustati din fiecare cate un pic. Va saturati mai repede, in plus ramane si celorlalti clienti. A doua regula - trebuie sa stiti ca unii nu respecta prima regula asa trebuie sa veniti mai repede, la inceputul programului ca sa mai gasiti ceva mancare.
Traian Ispasiu, patronul localului: "Am avut in prima luna o crestere de 30%."
Ideea s-a raspandit deja prin Bucuresti. In sectorul 3 al Capitalei este un restaurant cu specific chinezesc unde clientii platesc 23 de lei si au voie sa mance cat pot. Cativa au luat indemnul in serios.
Luni au fost aproape 100 de clienti care au incercat sa manance cat pot. Ospatarii abia reuseau sa aduca mancarea la bufet.
Un restaurant din Pipera a inventat metoda "all you can eat business". Se adreseaza oamenilor de afaceri din zona.
Aproximativ 50 de clienti din Pipera vin in fiecare zi si platesc pentru un meniu "mananci cat poti" 49 de lei. Iar localul are incasari de peste 12 mii de euro pe luna.