Lupta din supermarket, ep. III: inghesuiala pentru detergent la oferta

Dată publicare: 01-04-2011 10:20
Dată actualizare: 28-10-2012 02:56


Oamenii sunt in stare de orice atunci cand primesc ceva gratis. Aceleasi magazine in care romanii s-au imbrancit pentru zahar si ulei, au scos la promotie pachete de detergent. Si bataia pentru produse s-a repetat.

Ciudat lucru, ar putea sa spuna unii, mai ales ca statisticile UE arata ca romanii nu se prea prietenosi cu igiena.

La Mangalia, peste 100 de persoane au asteptat de la ora 4 dimineata deschiderea magazinului. S-au repezit apoi spre rafturi, ca si cum acolo ar fi fost ultimele pungi cu detergent de pe pamant. Jandarmii le-au facut cu greu fata. Pentru unii, pretul pentru detergent a fost totusi prea mare.

Sub supravegherea politistilor, jandarmilor si a agentilor de paza de la magazin, vasluienii s-au asezat la rand cu cel putin doua ore inainte de deschiderea supermarketului pentru a fi siguri ca vor beneficia de oferta: 79,20 de lei pentru 24 de kilograme de detergent.

VIDEO. Lupte corp la corp intre romani pentru un kg de zahar mai ieftin

Pentru a tine situatia sub control si a evita incidentele, agentii de paza ai magazinului au permis intrarea in unitate a cel mult zece persoane in acelasi timp, fiecare avand dreptul la doua pungi de detergent de cate sase kilograme, pe langa care mai primeau gratuit doua, cu aceeasi cantitate.

"Este foarte avantajos, chiar daca, la prima vedere, ai zice ca nu ai ce face cu atata detergent. Nu se strica, asa ca il am pentru cel putin un an. La vremurile pe care le traim, pot sa zic ca este o investitie buna”, a declarat unul dintre vasluienii aflati la rand.

La Sinaia, ca sa 'apuce' toata lumea, fiecare client a putut cumpara cel mult doua pungi de detergent pentru care primea altele doua.

Si la Arad, oamenii au vrut sa arate ca sunt dispusi sa faca orice pentru o punga de detergent.

In ultima luna promotiile i-au transformat pe betii oameni multi extrem de saraci in niste pradatori. Cel mai tare s-au batut pentru ulei si zahar alimente, tot mai scumpe in ultima perioada.

Va reamintim, saptamana trecuta, mii de persoane s-au calcat in picioare in mai multe supermarketuri din tara: a fost promotie la ulei, iar oamenii s-au asezat la coada de la 4 dimineata.

Jumatate dintre cosurile de la supermarket sunt contaminate cu E.coli

Mananca bine inainte de a merge la supermarket!

A facut tandari 30 de televizoare intr-un supermarket!

Aprovizionare gratis din supermarket! Furau cascaval si deodorante


VIDEO PROTVPLUS.RO