Locuintele din cartierul ANL Henri Coanda, in stare jalnica!

Dată publicare: 10-06-2009 00:00
Dată actualizare: 07-11-2012 09:40


Peste 1.000 de case din acest cartier nu au utilitati. Pe romaneste, nu curge strop de apa la robinet, nu exista curent, gaz sau canalizare.

Ca sa ajungi in cartierul Henri Coanda din Capitala, ai nevoie de un tractor sau macar o masina de teren, ca sa nu te scufunzi in mocirla din apropierea aeroportului. Pe drumul Potcoavei, oamenii pasesc cu mare atentie. Pamantul e ca lutul, iar daca ramai cu masina impotmolit, dai bani grei ca sa te tracteze cineva.

Pe un santier care s-a vrut inainte de toate unul modern, muncitorii impart apa cu proprietarii de case. Iar curentul cade, ori de cate ori trece o masina de mare tonaj. Un domn a cheltuit 15.000 de euro ca sa isi traga singur apa, gaz si curent.

Grav este ca scandalul utilitatilor din cartierul Henri Coanda n-o sa se incheie prea curand. Pentru ca este vorba despre un cartier care se afla jumatate in Sectorul 1 al Capitalei, jumatate in orasul Voluntari. Prin urmare, niciunul dintre primari nu pare incantat sa arunce cu 75 de milioane de euro ca sa deblocheze acest proiect.

Edilul Sectorului 1 anunta ca nu o sa strice banii de scoli si spitale pentru niste vile luate cu credit ipotecar in Pipera. La randul lor, cei din Voluntari au semnat un protocol cu Primaria Generala, prin care ar trebui sa asfalteze strazile.

Tags: anl, imobiliare,


VIDEO PROTVPLUS.RO