"La miei inainte!", cu doar cateva zile pana la Paste
Nu conteaza ca mai este o saptamana pana la Paste si ca suntem inca in post. In Bucuresti, gospodinele care fac stufat si drob au vrut sa se asigure ca nu se termina carnea si raman fara ingredientele principale.
In aceasta perioada cei mai cautati nu sunt mieii, ci iezii, pentru ca nu au miros puternic si au carnea mai frageda. In plus, sunt si mai ieftini.
In schimb, ciobanii se tem ca au gresit strategia. Din prima zi au venit in targurile special amenajate cu cei mai mari miei de la stana.
Alegeri 2024
19:35
Cine ar putea deveni noul președinte al României. Aceeași persoană, două sondaje diferite
16:15
Lider PSD, răspuns pentrul Lasconi, în cazul George Simion și interdicția lui la Chișinău
20:15
Candidații la prezidențiale fac coadă la Nicușor Dan. După Kelemen Hunor, primarul se întâlnește și cu Marcel Ciolacu
20:57
Ioan Chirteş a explicat de ce liderul AUR, George Simion, are interzis în Ucraina şi Republica Moldova: "Sunt dovezi clare!"
Cand colo, bucurestenii i-au ales pe cei mai pirpirii sau au cumparat iezi. Ceea ce era de asteptat, de altfel, pentru ca un miel nu foarte gras costa cam 250 de lei, in timp ce un ied este aproximativ 140 de RON.
Au fost insa prea putini iezi, asa ca ciobanii inspirati i-au vandut rapede si chiar au plusat.