Investitie pe criza. Supraveghere online pentru parcari

Dată publicare: 19-08-2010 00:00
Dată actualizare: 02-10-2012 05:10


Nu investesti, nu ai profit. Este sloganul unui patron din Sibiu, care a vazut in tehnologia moderna un mijloc eficient de a castiga mai multi clienti. El si-a amenajat o parcare privata cu sistem de supraveghere online.

Soferii isi pot vedea masina astfel oriunde s-ar afla. Trebuie doar sa aiba un calculator conectat la internet sau un telefon mobil compatibil. Iar pentru cei care, pe viitor, vor avea masini electrice, parcarea este echipata si cu prize.

Parcarea are 60 de locuri, iar sistemul de supraveghere cuprinde 16 camere video color conectate la un sistem de inregistrare.

Daca tot a ales un sistem de supraveghere performant, patronul parcarii este cu gandul la viitor si in privinta masinilor. Asa ca pe fiecare stalp a instalat prize la care vor putea fi incarcate automobilelor electrice. Pana atunci, insa, soferii le-au gasit alte intrebuintari.

Locuitorii cartierului isi pot lasa masina peste noapte in parcarea supravegheata video in schimbul unor abonamente care costa intre 40 si 120 de lei pe luna.
 


VIDEO PROTVPLUS.RO