Horoscop 13 mai 2018. Zodia care va fi luată prin surprindere de cei din jur

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 13 mai 2018. O să aflăm lucruri la care nu ne-am fi aşteptat şi probabil şi noi o să luăm prin surprindere pe cei din jur cu ce-o să le spunem şi o să plătească în aer factorul - surpriză

Vibraţia zilei este 4 şi o să facem tot ce ne stă în putinţă să ne protejăm familia.

TAUR
E o petrecere, poate de zi aniversară sau e o nuntă, ori poate un botez, ceva festiv. O să vă bucuraţi de revederea unor prieteni şi vă reconectaţi la spiritul de grup şi faceţi cumva să vă vedeţi mai des de-aici înainte, c-aveţi multe în comun.

GEMENI
O să se ocupe cineva şi de voi, vă invită pe undeva, poate va duce la picnic sau va fi o cină în doi. Poate vă faceţi curaj să daţi cărţile pe faţă, ca să puteţi salva o căsători şi să ţineţi cont de ce-i place partenerului de cuplu şi de ce nu.

RAC
Poate reluaţi bunul obicei să ieşiţi cu grupul la plimbare, fie prin oraş, fie prin ţară şi să evadaţi din carapace. O să acceptaţi invitaţia la nişte mondenităţi, c-aveţi nevoie să mai socializaţi un pic şi să mai cultivaţi nişte relaţii folositoare şi să vedeţi cum mai merge ţară.

Citește și
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat o victimă? Vă rog să nu vorbiți” | AUDIO

LEU
O să vă dezmorţiţi rapid dacă plecaţi într-o drumeţie, vă duceţi într-un parc, sau într-o staţiune de agrement. Problemele de familie par să se fi calmat şi o să vă şi distraţi dacă v-aţi eliberat de toate apăsările, şi prietenii v-au inclus deja, în programul lor de timp liber.

FECIOARĂ
E cineva care v-aşteaptă cu masă, poate e una festivă, o fi o petrecere pe-acolo şi dacă nu va reţine nimic acasă, vă duceţi. Poate vine în vizită cineva care locuieşte departe sau a venit deja, de ieri, şi o să găsiţi ce să faceţi împreună, pe la cine să vă duceţi, sau să fixaţi un punct de întâlnire.

BALANŢĂ
Cineva pe care-l iubiţi o să vă caute şi o să-nţelegeţi din priviri ce simte pentru voi şi la ce să v-aşteptaţi în continuare. E posibil să daţi de situaţii cu totul neprevăzute şi or să va-ncerce toate emoţiile, dar în mod sigur o să vă descurcaţi fără probleme pentru că sunteţi spontani, din fire.

SCORPION
Poate faceţi cunoştinţă cu cineva care o să vă cucerească prin felul de a fi şi să fie o conectare magnetică şi care să dureze. Lucrurile bune vin spre voi, vor fi oameni care să va-ntampine cu braţele deschise şi să puteţi face şi treabă împreună, să colaboraţi şi să vă şi distraţi în timpul liber.

SĂGETĂTOR
Cineva la care nu v-așteptați deloc soseşte şi o să aveţi o discuţie pe marginea intenţiilor voastre de a fi, sau nu împreună. Se strânge familionul c-o fi ziua cuiva de naştere, sau s-a-ncheiat o perioadă de suferinţă, de muncă multă în gospodărie, poate-ați jugravit şi daţi de băut, de mâncat.

CAPRICORN
O să aflaţi ceva despre un grup cu care vă puteţi vedea după orele de program şi o să ţineţi legătura, o să vă alăturaţi acelor oameni. Păreţi cam încurcaţi, că se-anunţă nişte prieteni care vă propun un program diferit de al vostru şi o să contramandaţi o întrevedere cu cineva apropiat.

VĂRSĂTOR
Poate faceţi un pic de mişcare, ieşiţi în aer liber, pe un teren de sport, sau mergeţi cu bicicletă, cu rolele, cu tiroliana. E cineva care vrea să vă convingă de toată dragostea pe care v-o poartă şi va scoate în oraş, la cafea, la o plimbare în parc, şi să vedem ce iese!

PEŞTI
O veste bună de la cineva care vrea să vă revadă, poate o să vă mai încercaţi şansele de a fi din nou împreună - e de-ncercat. O să cheltuiţi nişte bani, poate nu prea mulţi ca să vă distraţi împreună cu copiii, cu prietenii, să vă destindeţi că v-o fi ajuns oboseala, după-atâta muncă.

BERBEC
Prezenţa cuiva o să vă răscolească nişte amintiri şi poate o să reveniţi asupra unei decizii de separare şi veţi rămâne împreună. O întâlnire - surpriză, e cineva căruia-i e dor de voi şi o să petreceţi câteva ore împreună la o terasă, într-un parc, sau daţi o fugă pe litoral şi vă-ntoarceţi până la noapte.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

 

Articol recomandat de sport.ro
Sportivul care și-a ucis iubita, prima apariție după ce a fost eliberat! Cum arată Oscar Pistorius după 9 ani de închisoare
Sportivul care și-a ucis iubita, prima apariție după ce a fost eliberat! Cum arată Oscar Pistorius după 9 ani de închisoare
Citește și...
Horoscop 12 mai 2018. Zodiile care fac rost de bani și cele care merg la petreceri
Horoscop 12 mai 2018. Zodiile care fac rost de bani și cele care merg la petreceri

Horoscop 12 mai 2018, prezentat de Neti Sandu. O să putem începe lucruri noi şi să ne ocupăm şi de cele lansate, deja, la apă şi ne asigurăm un trai mai liniştit, fără bătăi de cap.

Recomandări
Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990. Riscă închisoare pe viață
Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990. Riscă închisoare pe viață

Fostul președinte Ion Iliescu este oficial suspect în dosarul Mineriadei din 13-15 iunie '90 pentru infracțiuni contra umanității.  

Ciolacu, despre surparea din Slănic: „Ce vreți să fac? Să știu unde s-au făcut drumurile peste mine?”. Reacția Salrom
Ciolacu, despre surparea din Slănic: „Ce vreți să fac? Să știu unde s-au făcut drumurile peste mine?”. Reacția Salrom

La Slănic, în Prahova, craterul din centrul orașului s-a adâncit cu 20 de centimetri și nimeni nu poate spune dacă surparea se va opri.

Piața imobiliară începe să își revină, dar vânzătorii nu mai negociază atât de mult. Unii caută și un an locuința perfectă
Piața imobiliară începe să își revină, dar vânzătorii nu mai negociază atât de mult. Unii caută și un an locuința perfectă

După o perioadă în care mulți au amânat achizițiile mari cum ar fi cumpărarea unei locuințe noi, cererea pe piața imobiliară începe să își revină.