Horoscop 13 mai 2018. Zodia care va fi luată prin surprindere de cei din jur

Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Duminica 13 Mai 2018 09:38
Categorie: Social

Horoscop 13 mai 2018. O să aflăm lucruri la care nu ne-am fi aşteptat şi probabil şi noi o să luăm prin surprindere pe cei din jur cu ce-o să le spunem şi o să plătească în aer factorul - surpriză

Vibraţia zilei este 4 şi o să facem tot ce ne stă în putinţă să ne protejăm familia.

TAUR
E o petrecere, poate de zi aniversară sau e o nuntă, ori poate un botez, ceva festiv. O să vă bucuraţi de revederea unor prieteni şi vă reconectaţi la spiritul de grup şi faceţi cumva să vă vedeţi mai des de-aici înainte, c-aveţi multe în comun.

GEMENI
O să se ocupe cineva şi de voi, vă invită pe undeva, poate va duce la picnic sau va fi o cină în doi. Poate vă faceţi curaj să daţi cărţile pe faţă, ca să puteţi salva o căsători şi să ţineţi cont de ce-i place partenerului de cuplu şi de ce nu.

RAC
Poate reluaţi bunul obicei să ieşiţi cu grupul la plimbare, fie prin oraş, fie prin ţară şi să evadaţi din carapace. O să acceptaţi invitaţia la nişte mondenităţi, c-aveţi nevoie să mai socializaţi un pic şi să mai cultivaţi nişte relaţii folositoare şi să vedeţi cum mai merge ţară.

LEU
O să vă dezmorţiţi rapid dacă plecaţi într-o drumeţie, vă duceţi într-un parc, sau într-o staţiune de agrement. Problemele de familie par să se fi calmat şi o să vă şi distraţi dacă v-aţi eliberat de toate apăsările, şi prietenii v-au inclus deja, în programul lor de timp liber.

FECIOARĂ
E cineva care v-aşteaptă cu masă, poate e una festivă, o fi o petrecere pe-acolo şi dacă nu va reţine nimic acasă, vă duceţi. Poate vine în vizită cineva care locuieşte departe sau a venit deja, de ieri, şi o să găsiţi ce să faceţi împreună, pe la cine să vă duceţi, sau să fixaţi un punct de întâlnire.

BALANŢĂ
Cineva pe care-l iubiţi o să vă caute şi o să-nţelegeţi din priviri ce simte pentru voi şi la ce să v-aşteptaţi în continuare. E posibil să daţi de situaţii cu totul neprevăzute şi or să va-ncerce toate emoţiile, dar în mod sigur o să vă descurcaţi fără probleme pentru că sunteţi spontani, din fire.

SCORPION
Poate faceţi cunoştinţă cu cineva care o să vă cucerească prin felul de a fi şi să fie o conectare magnetică şi care să dureze. Lucrurile bune vin spre voi, vor fi oameni care să va-ntampine cu braţele deschise şi să puteţi face şi treabă împreună, să colaboraţi şi să vă şi distraţi în timpul liber.

SĂGETĂTOR
Cineva la care nu v-așteptați deloc soseşte şi o să aveţi o discuţie pe marginea intenţiilor voastre de a fi, sau nu împreună. Se strânge familionul c-o fi ziua cuiva de naştere, sau s-a-ncheiat o perioadă de suferinţă, de muncă multă în gospodărie, poate-ați jugravit şi daţi de băut, de mâncat.

CAPRICORN
O să aflaţi ceva despre un grup cu care vă puteţi vedea după orele de program şi o să ţineţi legătura, o să vă alăturaţi acelor oameni. Păreţi cam încurcaţi, că se-anunţă nişte prieteni care vă propun un program diferit de al vostru şi o să contramandaţi o întrevedere cu cineva apropiat.

VĂRSĂTOR
Poate faceţi un pic de mişcare, ieşiţi în aer liber, pe un teren de sport, sau mergeţi cu bicicletă, cu rolele, cu tiroliana. E cineva care vrea să vă convingă de toată dragostea pe care v-o poartă şi va scoate în oraş, la cafea, la o plimbare în parc, şi să vedem ce iese!

PEŞTI
O veste bună de la cineva care vrea să vă revadă, poate o să vă mai încercaţi şansele de a fi din nou împreună - e de-ncercat. O să cheltuiţi nişte bani, poate nu prea mulţi ca să vă distraţi împreună cu copiii, cu prietenii, să vă destindeţi că v-o fi ajuns oboseala, după-atâta muncă.

BERBEC
Prezenţa cuiva o să vă răscolească nişte amintiri şi poate o să reveniţi asupra unei decizii de separare şi veţi rămâne împreună. O întâlnire - surpriză, e cineva căruia-i e dor de voi şi o să petreceţi câteva ore împreună la o terasă, într-un parc, sau daţi o fugă pe litoral şi vă-ntoarceţi până la noapte.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

 

Horoscop 12 mai 2018. Zodiile care fac rost de bani și cele care merg la petreceri
Horoscop 12 mai 2018. Zodiile care fac rost de bani și cele care merg la petreceri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Cătălin Radu Tănase
Cătălin Radu Tănase: „Respectul se câștigă, nu se impune. Reputația la fel“
Proteste anunțate luni în Piața Victoriei: ”Nu vrem Ordonanță pentru corupți”
Mihai Șora cere ”proteste masive și anticipate”, după ordonanța anunțată de Tudorel Toader
Pancartă luminoasă pe grămada de zăpadă din Piaţa Victoriei: "Aici e PSD Firea"
Animalele de companie care au ajuns să facă bani pentru stăpânii lor
Femeie tâlhărită în propria casă de 4 indivizi cu cagule, care au legat-o și au lovit-o
Marin Dumitrescu
Românul care a organizat primele raliuri are 100 de ani. A lucrat și cu Regele Mihai
Concurs de pescuit la copcă, în Bacău. ”Avem slăninuță, pește este puțin”
Klaus Iohannis, selfie cu schiori, în Munții Șureanu
Grădinițe și creșe cu tarif de doar 8 lei/zi, ridicate cu fonduri europene. ”Mană cerească”
Bărbat în scaun cu rotile umilit de taximetriștii în gara din Cluj. A câta mașină l-a luat
Cursuri suspendate astăzi în 59 de unităţi de învăţământ. În ce județe se vor închide școlile