Georgiana, o tânără de 24 de ani diagnosticată cu cancer, are nevoie de ajutor

22-07-2019 22:24


Georgiana, tanara care are nevoie de ajutor

Georgiana, o tânără de 24 de ani, care urmează să se căsătorească anul viitor, are nevoie de ajutor.

Iubitul său, Silviu Gabriel Ciolan este militar și a vorbit despre boala grea cu care logodnica sa a fost diagosticată, iar mesajul său a ajuns pe pagina de Facebook a Ministerului Apărării.

„Din februarie, logodnica mea a început sa simtă o durere la piciorul stâng. După câteva investigații, internări, analize şi un prim diagnostic greșit am aflat ca are cancer: Osteosarcom la genunchiul stâng, cu celule canceroase până la șold.

Abia în luna iunie a început chimioterapia la IOB. La ultimul RMN, efectuat cu două zile înainte de începerea tratamentului, ni s-a spus că are o suspiciune și la piciorul drept, pe femur, de 3 mm.

Operația se va efectua într-o clinică specializată din Viena. Costurile se ridicau la peste 50 de mii euro când tumoarea avea 5/3 cm. Acum are 16/10 cm... Cu două împrumuturi, unul făcut de mine și unul de sora ei, abia strângem aproape 30.000 euro.

Tot țesutul mâncat va fi extirpat și înlocuit cu o proteză, în cel mai fericit caz. În cel mai rău, i se poate amputa piciorul... se poate pierde lupta... Eu am 29 de ani, ea împlinește 24 luna aceasta. Nu a apucat nici măcar să își termine lucrarea de disertație, pe care ar fi trebuit să o prezinte săptămâna aceasta.

Cu sufletul plin de speranță și dragoste pentru iubita mea, vă rog să ne ajutați să mai strângem 20.000 de euro pentru salvarea Georgianei. Vă mulțumim din suflet!", a transmis Silviu, în postarea de pe pagina MApN.

Cum o puteți ajuta:

CONT BCR Ciolan Silviu Gabriel
IBAN : RO24RNCB0133145990540001

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Pro TV

Tags: tanara, cancer, donatie,

VIDEO PROTVPLUS.RO