FOTO: Klaus Iohannis, imbracat in costum de Mos Craciun. Ce scrie presedintele ales in cartea sa despre acest gest

Ultima actualizare: 26-11-2014 07:00
Klaus Iohannis

Klaus Iohannis, presedintele ales al Romaniei, si-a lansat, miercuri, la targul de carte Gaudeamus de la Romexpo, cartea autobiografica "Pas cu pas", in prezenta a peste 2.000 de oameni.

Iohannis a mentionat ca volumul autobiografic a fost scris pentru prezentarea candidaturii prezidentiale. "Eu sunt obisnuit sa intru si in librarii, si in targuri de carte. De obicei se vad bine cartile si rar oamenii. Astazi se vad bine oamenii si sper si cartile. In mine veti avea un presedinte care incearca sa reconecteze cartea la om si omul la carte, in special tanarul", a declarat, miercuri, Iohannis.

In carte, Klaus Iohannis povesteste ca, la inceputul anilor 1990, Mary Rose Christy a venit in Romania pentru a fonda un ONG al carei scop era sa ii ajute pe copiii din orfelinate.

Sursa foto: www.podulminciunilor.ro

"Faptul ca am imbracat, la rugamintea lui James Rosapepe, fost ambasador al SUA la Bucuresti, costumul de Mos Craciun pentru cauza ei a fost doar un semn exterior al adeziunii la astfel de initiative, pe care le-am sprijinit de fiecare data cand a fost nevoie", a mai marturisit Iohannis in volumul autobiografic.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO