Tirajul cartii lui Iohannis, epuizat la Gaudeamus: Aproape 4.000 de volume, vandute in cateva ore

21-11-2014 13:43


Klaus Iohannis si-a lansat cartea la Gaudeamus - 21

Tirajul volumului autobiografic "Pas cu pas", de Klaus Iohannis, a fost epuizat la Gaudeamus, aproape 4.000 de exemplare fiind vandute in doar cateva ore, miercuri, cand presedintele ales al Romaniei si-a lansat cartea si a acordat autografe cititorilor.

La standul Curtea Veche Publishing de la Targul de Carte Gaudeamus, care se desfasoara in complexul Romexpo din Bucuresti, au fost disponibile, incepand de miercuri, prima zi a evenimentului, un numar de 4.000 de exemplare ale cartii lui Klaus Iohannis, au declarat vineri, pentru MEDIAFAX, reprezentantii editurii. Acestea au fost vandute miercuri, in cele cateva ore in care presedintele ales al Romaniei a fost prezent la standul Curtea Veche Publishing si a acordat autografe.

Reprezentantii editurii Curtea Veche Publishing au precizat, pentru MEDIAFAX, ca, in prezent, nu mai sunt disponibile spre vanzare exemplare ale volumului "Pas cu pas", de Klaus Iohannis, la Gaudeamus. Insa este in curs de tiparire un nou tiraj al cartii, care ar urma sa fie disponibil sambata la Gaudeamus. Standul Curtea Veche Publishing de la Targul International de Carte Gaudeamus, organizat la complexul Romexpo din Bucuresti, a gazduit miercuri, incepand cu ora 17.30, lansarea volumului autobiografic "Pas cu pas", de Klaus Iohannis.

Lansarea a fost urmata de o sesiune de autografe la care au participat peste 3.500 de persoane, informeaza Curtea Veche Publishing. Dupa anuntarea rezultatelor alegerilor prezidentiale, pentru Klaus Iohannis aceasta a fost si prima aparitie publica intr-un alt context decat cel politic. Klaus Iohannis a sustinut ca, in opinia sa, "cultura ne salveaza", acesta fiind motivul pentru care pune mare pret pe carti.

"Nu am niciun moment senzational de relatat, dupa cum senzationalul nu cred ca este foarte important in politica sau in abordarea politica atunci cand vrei sa te implici pentru comunitate. Departe de mine sa dau cuiva lectii prin intermediul acestei carti, cum nu mi-am propus nici sa fie un mijloc de a transmite o reteta a succesului. Nu exista o reteta a succesului alta decat cea spusa de Einstein: 99% transpiratie si 1% inspiratie. De atunci nu s-a schimbat nimic", a mai declarat presedintele ales al Romaniei.

Sursa: Mediafax

VIDEO PROTVPLUS.RO