Fiul celebrului actor Anthony Quinn, la cea mai dura competitie de motociclete din Lume. Concursul se desfasoara la Sibiu

13-07-2016 08:38


Adrenalina, sute de motociclete, mii de cai putere si obstacole ce pareau imposibil de depasit. Toate acestea s-au imbinat perfect la cea mai dura competitie de motociclete din lume, care se desfasoara la Sibiu.

Startul competitiei s-a dat in centrul Sibiului. Acolo, organizatorii au adus peste 160 de tone de piatra si bolovani, 150 de tone de busteni si lemn, containere, nisip si lanturi - toate pentru a construi trasee care sa le dea batai de cap participantilor.

Printre preferati s-a numarat castigatoriul de anul trecut - Jonny Walker, pus in incurcatura insa de accidentul suferit in urma cu doua luni, cand si-a fracturat un picior. Sustinut a fost si spaniolul Alfredo Gomez, care a castigat prima etapa a cursei.

Alfredo Gomez, castigator prolog "Am prins un avans bun si i-am intrecut pe ceilalti din a doua tura. A fost greu, dar suntem pregatiti pentru asta si mi-a placut."

La editia de anul acesta participa si Lorenzo Quinn, fiul celebrului actor Anthony Quinn. Se declara indragostit de acest sport si spune ca a mostenit pasiunea de la tatal sau inca de cand era mic.

Lorenzo Quinn: "Tata a fost prima persoana care mi-a facut cunostita cu o motocicleta. Era cu 51 de ani mai mare ca mine dar chiar si asa ma intrecea tot timpul. Chiar si la 65 de ani era fruntas la motocilclism."

Spectatorii, de toate varstele, au apreciat spectacolul.

Motociclistii vor porni pe un traseu extrem de dificl, de cateva sute de kilometri, prin mai multe judete. Iar sambata se vor intoarce la Sibiu.

VIDEO PROTVPLUS.RO