Fiul celebrului actor Anthony Quinn, la cea mai dura competitie de motociclete din Lume. Concursul se desfasoara la Sibiu

Ultima actualizare: 16-07-2016 00:02

Adrenalina, sute de motociclete, mii de cai putere si obstacole ce pareau imposibil de depasit. Toate acestea s-au imbinat perfect la cea mai dura competitie de motociclete din lume, care se desfasoara la Sibiu.

Startul competitiei s-a dat in centrul Sibiului. Acolo, organizatorii au adus peste 160 de tone de piatra si bolovani, 150 de tone de busteni si lemn, containere, nisip si lanturi - toate pentru a construi trasee care sa le dea batai de cap participantilor.

Printre preferati s-a numarat castigatoriul de anul trecut - Jonny Walker, pus in incurcatura insa de accidentul suferit in urma cu doua luni, cand si-a fracturat un picior. Sustinut a fost si spaniolul Alfredo Gomez, care a castigat prima etapa a cursei.

Alfredo Gomez, castigator prolog "Am prins un avans bun si i-am intrecut pe ceilalti din a doua tura. A fost greu, dar suntem pregatiti pentru asta si mi-a placut."

La editia de anul acesta participa si Lorenzo Quinn, fiul celebrului actor Anthony Quinn. Se declara indragostit de acest sport si spune ca a mostenit pasiunea de la tatal sau inca de cand era mic.

Lorenzo Quinn: "Tata a fost prima persoana care mi-a facut cunostita cu o motocicleta. Era cu 51 de ani mai mare ca mine dar chiar si asa ma intrecea tot timpul. Chiar si la 65 de ani era fruntas la motocilclism."

Spectatorii, de toate varstele, au apreciat spectacolul.

Motociclistii vor porni pe un traseu extrem de dificl, de cateva sute de kilometri, prin mai multe judete. Iar sambata se vor intoarce la Sibiu.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
ShARE ÎN BUCATE
Păstrăv cu morcovi și sos cu gogonele

33:36
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 10 octombrie 2021

42:19
Alt Text!
Hai să fim super!
Best Of Hai sa fim Super!

25:12
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 7 Octombrie 2021

27:26
Alt Text!