Smiley, Hagi sau Simona Halep sunt vedete si pe paginile de socializare ale Politiei sau Armatei Romane. Postarile cu ei strang mii de aprecieri, iar in felul acesta creste si capitalul de imagine al celor doua institutii.
 

De exemplu, peste 170.000 de oameni apreciaza acum pagina Ministerului Apararii, dupa ce Simona Halep s-a imbracat in tinuta de camuflaj.

Unt clip a fost vizionat de zeci de mii de ori si apreciat de cateva mii de persoane. Alte cateva mii de aprecieri a strans Armata Romana pe Facebook dupa Simona Halep sau Monica Niculescu au imbracat haina militara.

Anca Ciornei, biroul de presa al MApN: "Am considerat ca trebuie sa venim aici si sa transmitem personal mesajele noastre, sa simta ca noi le sustinem si ca, indiferent de rezultatele pe care le au, noi vom fi alaturi de ele."

Timp de doua zile, Clujul a devenit capitala iubitorilor de tenis. Peste 7.500 de oameni au mers sambata in Sala Polivalenta din oras. Au fost oameni veniti atat din tara, cat si din strainatate, sa le sustina pe sportivele noastre.

Din pacate, Simona Halep nu a avut o zi grozava si a pierdut meciul cu cehoaica Pliskova. Insa strategia ministerului Apararii Nationale a dat roade. Simona nu este insa singurul sportiv roman care aduna mii de likeuri. O poza ce Gheorghe Hagi insotita de un mesaj de felicitare pentru ziua sa de nastere este, de asemenea, in atentia publicului.

Politistii au dat si ei lovitura pe Facebook cu cel mai indragit artist din Romania, Smiley. Campania prin care acesta era indemnat sa isi faca buletin a devenit viral.

 

Hai Simona! Hai România!Militarii Armatei României sunt alături de campioana noastră, Simona Halep, în meciul din Fed...

Posted by Ministerul Apararii Nationale, Romania - www.mapn.ro on Saturday, 6 February 2016
 
Hai România!

O surpriză plăcută pentru campioanele inimilor noastre!Cu toţii suntem alături de echipa feminină de tenis a României, formată din Simona Halep, Monica Niculescu, Andreea Mitu, Raluca Olaru şi Alina Tecşor.Fetelor, noi suntem alături de voi şi vă susţinem necondiţionat!Hai România! Mult succes campioanelor inimilor noastre!#România #mapn #ArmataRomâniei #ClujNapoca #FedCup #Tenis #SimonaHalep #MonicaNiculescu #AndreeaMitu #RalucaOlaru #AlinaTecşor #Victorie

Posted by Ministerul Apararii Nationale, Romania - www.mapn.ro on Friday, 5 February 2016