De Revelion, unii la munte, altii la mare! Preturile... cam piperate!

Dată publicare: 30-12-2008 00:00
Dată actualizare: 05-10-2012 09:06


Cei care au vrut sa scape de agitatia din supermarketuri, dar si de nebunia de la munte si-au rezervat locuri la petrecerile de pe litoral. N-au fost prea multi doritori, spre disperarea patronilor de hoteluri si restaurante.


In jur de 300 de turisti se afla la aceasta ora pe litoral, sub asteptarile hotelierilor. Cei mai multi sunt oameni de afaceri care au ales sa stea la hoteluri de lux, pentru rasfat si relaxare, insa preturile sunt pe masura. Pentru o singura persoana, un pachet all inclusive de cinci nopti a costat 1.800 de lei, iar cine a vrut sa petreaca doar revelionul la mare a trebuit sa scoata din buzunar 700 de lei. 

Se munceste ca in mijlocul sezonului estival in hotelurile de pe litoral. Unii au facut curatenie, altii au asezat tacamurile pe mese.

Am facut oferte speciale si discounturi pentru grupuri mai mari care au venit, inclusiv pentru cei care au un membru cu numele de Vasile.
Catalina Brasoveanu, director vanzari hotel
Dar cei mai solicitati sunt tot bucatarii care se intrec in preparate: piept de curcan pe varza calita, prepelita umpluta sau cocktail de strut. Cat despre desert: "Este o prajitura de ciocolata cu petale de ciocolata si cu un cuib de zahar deasupra si pe langa ea avem un decor de fructe," si-a dezvaluit secretul Gheorghe Hanes, bucatar sef.

Se lucreaza si in hotelurile de trei sau patru stele unde s-au ocupat cam 40% din camere. Insuficient spun managerii care au aplicat tot soiul de strategii.

In aceste cazuri preturile au variat intre 300 si 400 de lei pentru masa de revelion plus o noapte de cazare, insa rasfatul este limitat.


VIDEO PROTVPLUS.RO