A fost parasita de iubit cand era gravida, s-a imbolnavit de cancer, iar apoi si-a pierdut slujba. Destinul trist al Claudiei

Ultima actualizare: 25-12-2014 09:54

La 35 de ani, Claudia era managerul unui restaurant mare ... un om bine vazut, intr-un post bine platit. Apoi viata i-a furat tot.

Partenerul a parasit-o cand a aflat ca este insarcinata, dupa care a lovit si boala.

Claudia Paun: "Ma vedeam bine acolo, voiam sa fac lucruri mari. Acum 5 ani o nasteam pe Daria si eram foarte fericita. Foarte sanatoasa, dar exact la nasterea fiicei mele s-a descoperit boala. Am facut 5 luni de chimioterapie, am fost operata, am mai facut 5 luni de chimioterapie si boala a stagnat. Dar asta vara a aparut o recidiva la cap."

Material, cancerul i-a rapit tot: slujba, casa, economiile. Acum traieste, impreuna cu Daria, din pensia de handicap si din alocatia fetei. O intrebam daca isi aminteste cel mai frumos Craciun: "Acesta mi se pare! Fiecare Craciun pe care il traiesc langa copilul meu mi se pare unic. Si cel mai frumos, si primul, parca..."

Copila isi doreste insa un pom de Craciun, pe care mama recunoaste cu amar ca nu poate sa-l cumpere.

Chiar inainte sa incepem filmarea, Claudia si-a cerut scuze ca va ramane cu fesul pe cap.

Acum, Daria se joaca... cu ingeri. Mama i-a povestit ca sus sunt copii inaripati, la care sunt chemati, uneori, si oamenii buni.

Claudia spune ca totusi e norocoasa: nu are bani, dar inca are forta, cat sa vada nu doar de Daria, ci si - cand e nevoie - de un nepotel nazdravan, care i-a stricat fetitei, fara sa vrea, tabloul cu ingeri.

O intrebam pe Claudia daca, intr-adevar, un parinte isi permite sa promita ceva ce nu va putea cumpara, pentru ca soarta a facut sa piarda o piesa importanta din puzzle: banii. Am aflat ca da, poti sa ii promiti unui copil ce iti doresti sa ii oferi. Daca nu vei putea, el va ramane sa judece.

Contul bancar in care puteti face donatii

Claudia Paun
IBAN- RO15UGBI0000482007835
RON, GARANTI BANK, SUC. RAHOVA

Numar de telefon: 0730 144 300

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO