Cum ar fi sa te dai pe partie cu un pat sau cu o roaba?

Ultima actualizare: 14-04-2012 04:01

Sau pur si simplu cu o gramada de ambalaje legate cu banda adeziva? Au incercat-o sambata seara cateva zeci brasoveni care s-au inscris in Cursa Traznitilor. Ca sa intre in concurs, fiecare echipa a avut nevoie doar de un vehicul iesit din comun.


Si cum de inventivitate nu ducem lipsa cand e vorba de distractie, la inspectie juriul a dat ochii cu niste creatii demne de comediile cele mai spumoase.

Punctul culminant al serii a fost echipa de nuntasi. Ei au alunecat pe partie cu tot alaiul asezat la masa festiva. Nici ceilalti concurenti nu s-au lasat mai prejos.

Vorbim despre 35 de echipe, care si-au confectionat cate un vehicul cat ciudat. Cum ar fi cel al membrilor Bio Team. La derdelus au venit si niste "militieni" de ocazie pe urmele carora, intr-o urmarire inversa, si-a facut aparitia un grup de detinuti.

Si lista poate continua. Nici incidentele nu au lipsit. Accidentul serii l-a reusit o echipa care a reconstituit cu mare fidelitate, un eveniment rutier.

Numaratoarea de la final a confirmat insa ca niciuna dintre echipe n-a avut pierderi in ciuda vitezei. Cursa Trasnitilor a fost organizata pentru a doua oara la Brasov.

Nici pe Valea Prahovei, turistilor nu le-a lipsit distractia. De cand patronii de restaurante au afisat "preturi de criza", clientii nu se mai dau dusi.

Valea Prahovei este, si in acest week-end, destinatia aleasa de peste 10.000 de turisti.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO