Copiii necajiti dintr-un sat din Iasi au ajuns pentru prima data pe litoral: "Pana acum, am vazut marea doar in poze"

Ultima actualizare: 27-06-2016 07:18

Emotionati si extrem de nerabdatori, 34 de copii dintr-un sat din Iasi au ajuns vineri pentru prima data, la mare. Cand au vazut cat este de frumoasa, au ramas fara grai, insa imediat ce s-au dezmeticit, s-au aruncat fericiti in apa.

Fetitele si baietii provin din familii necajite. "Pana acum, am vazut marea doar in poze", spune o fetita.

Cum au ajuns pe plaja, copiii timizi din Popricani-Iasi au vrut sa imbratiseze marea. Cand i-au simtit valurile la picioare, s-au dezlantuit.

Mamicile care i-au insotit sunt la fel de emotionate: "Este ceva ce nu au mai vazut, nu am avut posibilitatea sa-i aduc."

Din clipa in care au aflat ca vor pleca la mare, cei mici au zambit incontinuu. Si-au facut nerabdatori bagajele in care au pus putinele lucruri pe care le au.

Cand au pornit la drum avea sufletele pline de speranta.

Fericirea acestor copii li se datoreaza lui Bogdan, initiatorul actiunii, si lui Radu, un om de afaceri din Arad, cel care a platit excursia.

Radu Glovac, om de afaceri: "Candva, in copilaria mea, am avut si eu o situatie similara cu a multor copii de aici si m-am decis copil fiind ca daca vreodata voi avea posibilitatea sa ajut pe cineva cu siguranta o sa o fac."

Copii raman in statiunea Jupiter o saptamana, timp in care vor vizita atat Delfinariul, cat si acvariul din Constanta.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO