Colegii de serviciu, impresionati de drama Florinei, grav bolnava. Ce gest au facut pentru tanara de 33 de ani

Dată publicare: 04-12-2015 13:30
Dată actualizare: 07-12-2015 07:06


Cazul unei tinere din Timisoara care a ramas, in urma cu 6 luni, cu leziuni cerebrale, dupa ce a suferit un stop cardio-respirator in timpul unei interventii chirurgicale, i-a impresionat pe colegii ei de serviciu.

Florina este o tanara de 33 de ani care are mare nevoie de ajutor. Apropiatii ei de la firma in care lucra au organizat un targ de prajituri de Craciun. Iar cu banii stransi spera ca familia fetei sa poata acoperi macar costul pentru o luna de tratament.

Florina a ramas cu leziuni grave pe creier dupa interventia chirurgicala. Abia poate comunica, numai prin privire, dar nu poate vorbi si nici nu se poate misca. Impresionati de soarta ei, colegii de serviciu au organizat vineri un targ cu prajituri pe care le-au pregatit cu mana lor si spera sa le vanda pe toate, iar banii stransi vor contribui la tratamentul de refacere.

Sorin Sferle, coleg: "Noi suntem aici sa o ajutam pe colega noastra, Florina. Incercam sa facem prajituri, sa ajutam familia cu bani pentru a putea sa sustina tratamentul."

O singura luna de tratament pentru Florina ajunge pana la 6.000 de lei, suma mult prea mare pentru posibilitatile familiei, asa ca orice ajutor este binevenit. Colegii tinerei au facut pentru ea si o pagina de donatii online.

Alina Badau, colega: "Fiecare dintre noi am copt toata saptamana, dupa program, prajituri de diferite feluri, sa fie pe gustul a cat mai multor oameni, iar prin aceste prajituri vrem sa strangem o suma de bani pentru a acoperi tratamentul Florinei macar o luna de acum inainte." 

Pretul recomandat pentru o prajitura este de 5 lei.

Este al doilea targ de acest fel pentru Florina: la primul, organizat in vara, s-au strans bani pentru o luna de tratament.

Cum o puteti ajuta pe Florina

Cod IBAN: RO75INGB0000999904977892
Banca: ING BANK (cont LEI)
Cod SWIFT: INGBROBU
Cod BIC: INGB


VIDEO PROTVPLUS.RO