Cei mai tatuați oameni din lume s-au întâlnit în Capitală. ”Mă simțeam abandonat și m-au ajutat”
Cei mai nonconformişti dintre pământeni şi-au transformat trupurile în tablouri, iar sâmbătă şi-au dat întâlnire la Bucureşti. Participă la Convenţia Internaţională de Tatuaje.
Fac schimb de idei şi îi invidiază pe cei cărora le-a mai rămas o bucăţică de piele numai bună pentru un nou desen.
Corpul lui Stag este acoperit de desene. Fiecare reprezintă un moment din viaţă, aşadar nu toate sunt fericite.
"A venit într-o perioadă în care mă simţeam abandonat, vorbeşte de la sine, nu mă simţeam liber. Cel mai dureros a fost pe buze", spune el.
Andy a venit din Olanda, are rădăcini în Oceania şi este fost angajat al poliţiei militare. A fost în zone fierbinţi din Serbia, iar tatuajele de pe faţă să îi spun povestea.
”Liniile din mijloc sunt din Indonezia. Sunt pentru războinici, înseamnă iarbă. Iarbă care te poate tăia. Mă pot îndoi în toate părţile, dar dacă mă deranjezi, te voi lovi", spune el.
Paul este un american care şi-a tatuat tot corpul. Pe coaste îl are chiar şi pe sfântul Nicolae.
O tânăra şi-a transformat hobby-ul în muncă, iar acum are propriul salon: "Am multe, mă tatuez de la vârstă de 16 ani.
Cu acordul părinţilor. Ai mei sunt tatuaţi ca şi mine."
Pentru cineva care nu este decis că vrea un tatuaj permanent, soluţia este să aleagă un tatuaj temporar care poate rezista o săptămâna, după aceasta poate fi îndepărtat. Se îndepărtează foarte uşor, cu ajutorul uleiului de bebeluşi sau chiar de bucătărie.
Un astfel de tatuaj arată că unul real, costă 40 de lei şi durează câteva minute. Pentru unul pe viaţă o să staţi şi 5 ore, iar în funcţie de complexitate puteţi să plătiţi între 400 şi 1000 de euro.