Marea bursa a porcului de Craciun. Romanii sunt dispusi sa dea la schimb si un iPhone sau o Dacie

Dată publicare: 17-12-2013 18:27
Dată actualizare: 20-12-2013 00:08


Porcul de Craciun e atat de pretuit luna aceasta, incat unii romani ar da si un iPhone la schimb. Un val de anunturi aparute pe internet arata ca trocul a reinviat de sarbatori.

Unii oameni sunt dispusi sa dea pe un porc bine crescut, o centrala termica la mana a doua, un televizor, un laptop sau o tableta.

Sute de romani si-au scos la vanzare pe internet porcii si nu vor neaparat bani pentru ei. Accepta si un schimb avantajos de ambele parti.

VEZI SI

CASTIGA SUPER PREMII: Afla cum poti pune mana pe 25.000 de euro de Craciun si Anul Nou!

Un porc poate sa valoreze pe internet cat un iPhone. In functie de greutate, crescatorul care face oferta vrea modele cat mai recente. Pentru un iPhone 5S puteti lua la schimb un porc de 180-200 de kilograme.

Pentru ca vor neaparat porc pe masa de Craciun, unii ar da la schimb tablete.

Altii ofera un televizor full HD, o Dacia 1310, o masina de cusut sau o centrala termica de apartament. Unul dintre cei care au pus anunturi pe net este gata sa renunte la scuter pentru un porc.

Pe cele mai mari trei platforme de anunturi online, in ultimele doua saptamani, peste 5.000 de oamenii au apelat la troc pentru a obtine un anumit produs.


VIDEO PROTVPLUS.RO