Cate bordeie, atatea retete. Cum sa faci cele mai bune bucate de Paste
Cei care au cumparat deja carnea de miel au acoperit-o cu vin si condimente pentru friptura.
Ce sa faci ca sa-ti mearga bine de Paste
Altii pregatesc desertul, asa ca prin case pluteste deja aroma cozonacilor scaldati in nuca, asezati langa pasca plina de stafide aurii.
Alegeri 2024
21:26
Nicuşor Dan: Votul meu în primul tur va fi pentru Nicolae Ciucă sau Elena Lasconi
19:26
Au fost tipărite 5,6 milioane de buletine de vot pentru referendumul din București. Care este condiția pentru a fi validat
19:14
Cum votăm la prezidențiale, în țară și în străinătate. Cei care nu sunt în localitatea de reședință pot vota la orice secție
19:05
Sondaj AtlasIntel alegeri prezidențiale 2024. George Simion și Elena Lasconi ar fi umăr la umăr în bătălia pentru locul doi
Aluatul a crescut frumos in tavi si se rumeneste in cuptor. Cozonacii vor sta mandri pe masa de duminica, alaturi de friptura, pasca si oua rosii.
Zece moduri de a vopsi ouale natural de Paste
Pentru ca friptura de miel sa iasa frageda, carnea este pusa din aceasta seara in vin, impanata cu usturoi, apoi in functie de zona, condimentata cu tarhon sau cimbru, cum se face in Moldova si in sud. Maine va intra la cuptor alaturi de gustosul drob.
Gospodinele mai pregatesc si ciorba sau miel umplut cu legume. Iar cele din Oltenia si Muntenia fac stufat, o mancare din carne de miel cu multa verdeata. Cate bordeie, atatea retete.