Câți bani economisesc românii care își fac abonamente la restaurant

Ultimul update: Marti 10 Octombrie 2017 09:26
Data publicarii: Sambata 07 Octombrie 2017 19:32
Categorie: Social

Pentru cei care nu vor să-şi bată capul cu preparate culinare elaborate şi nici cu spălatul vaselor, tot mai multe restaurante oferă abonamente pentru prânz şi cină de minimum cinci zile.

Astfel, clienţii câştigă timp, pot savura mereu alte delicatese, ba chiar îşi impresionează prietenii, invitaţi acasă, cu preparate inedite. Preţurile încep de la 15 lei pe zi pentru un meniu, bani în care este inclus şi transportul.

După ce şi-a terminat programul la birou, când a ajuns acasă, o doamnă şi-a invitat la masă o prietenă. Pentru că are abonament la un restaurant nu a făcut niciun efort că să prepare prânzul. Mâncarea i-a fost livrată direct la uşa.

Mihaela Stamate, client: "Îmi câştig timpul în primul rând ca nu mai stau să gătesc eu, ştiu că ei gătesc chiar cu dragoste. Nu mai stau să spăl vasele ulterior, după ce gătesc eu fac aşa o nebunie întreagă după ce gătesc, trebuie să recunosc."

Femeia recunoaşte că abonamentul la restaurant o scuteşte şi de altă griji. Nu trebuie să se mai teamă că va da greş cu vreo reţeta, iar oaspeţii sunt întotdeuna încântaţi de ce primesc la masă.

Greșelile care îi bagă rapid în faliment pe cei care își deschid o cafenea

Dana Lucaci, invitat: "Mâncarea este foarte bună. A venit la timp, am mâncat sănătos."

La acest restaurant, abonamentele se fac pentru cel puţin 5 zile. Clienţi poate alege să primească acasă doar prânzul, cu două feluri de mâncare, dar pot opta inclusiv pentru desert şi cină. Preţurile încep de la 30 de lei.

Ştefania Comșa, bucătar: "Am început activitatea în bucătărie chiar de dimineaţă, am preatit peste 30 de porţii pentru abonaţii noştri, am făcut supică de ciuperci, are foarte multe legume peste 75 la sută, conţine ţelină morcovi, ardei."

Abonaţii restaurantelor primesc în fiecare zi alt fel de mâncare. Iar dacă vor să primească prânzul la o anumită oră, trebuie să anunţe cu o zi înainte.

Ionuț Costin, reprezentat restaurant: "Meniul este făcut şi afişat pe site să fie consultat de toată lumea. Totul este flexibil, atât mâncarea, cât şi componența pachetelor. O chestiune drăguţă, întrebăm abonaţii de ce le e poftă, vor chestiunea cutare şi atunci inlcudem în meniu."

Un alt restaurant din Braşov specializat în mâncare din peste adus direct de la Tulcea livrează zilnic aproape 40 de meniuri. Preţurile încep de la 8 lei, pentru un borş - şi ajung până la 20 de lei cât costă un pește fript pe plită cu garnitură.

Octavian Mândreanu, bucătar: "Peştele nouă ne vine proaspăt, avem colaborare cu cineva de la marea noastră, cei care aleg servirea la domiciliu economiesc între 10 şi 15 la sută, efectiv evită servirea în restaurant."

Ramona Dună, proprietar restaurant: "Colaborăm cu clienţii noştri prin email, prin Whatsapp, ne anunţăm clenții când primim pește proaspăt."

Clienţii care aleg să îşi facă abonament la un restaurant pot economisi peste o sută de lei pe luna decât dacă ar merge zilnic acolo.
 

Plata cu cardul reduce tot mai mult bacșișurile ospătarilor români

Plata cu cardul reduce tot mai mult bacșișurile ospătarilor români

VIDEO PROTVPLUS.RO

mama minora

O adolescentă de 15 ani i-a uimit pe medici. Este însărcinată a treia oară

Sancțiuni noi pentru restanțierii la întreținere. Se pot trezi cu apartamentul ipotecat

Câinele care a salvat un biciclist rănit pe munte a fost adoptat de vicepreședintele CJ Caraș Severin

Locuitorii Bacăului s-au întors în timp cu 100 de ani: cară apă cu găleata

Modificări importante pentru proprietarii de locuinţe. Președintele a promulgat noua lege

Bloc bântuit de șerpi și șobolani, în Câmpina. Cine locuiește în el

sculptura lemn

Sculpturi obținute cu ajutorul drujbei, expuse la Polovragi

Premiul pe care îl vor câștiga agricultorii din Olt pentru cea mai mare roșie din județ

Scandalul ţânţarilor în Capitală. Cele două tipuri de insecte sunt purtătoare de virus WestNile

Sfântul Ilie, aducătorul de ploi. Tradiții și superstiții de Sf. Ilie: ritualul fetelor nemăritate

Câinele care a păzit un biciclist accidentat pe munte a fost adoptat

E criză de ciobani iar fermierii dau vina pe ajutoarele sociale. Salariul primit de un cioban priceput