Burgerfest a strans zeci de bucatari din toata tara. Cum se prepara hamburgerii cu pere sau cu peste si mamaliga

×
Codul embed a fost copiat

Bucurestiul s-a transformat in acest weekend in capitala hamburgerilor. Zeci de bucatari din toata tara au prezentat combinatii dintre cele mai neasteptate, pentru titlul de cel mai gustos burger.

Carnea de vita ramane principalul ingredient, insa multi s-au incumetat sa experimenteze cu trufe, rata, fructe, peste din Delta sau branzeturi rafinate. Totul spre deliciul pofticiosilor!

“Pere, bacon, branza, carne de vita, pastarnac prajit, in loc de cartofi prajiti, rucola si avem sosul de vita si sosul de lime.” Este doar una dintre retele complexe care concureaza pentru titlul de cel mai bun burger gatit de un bucatar amator.

Drumul in cautarea celui mai bun burger este insa lung, cu atata carne sfaraind pe plita. La mare cautare este si burgerul din miel. Daca doriti ceva mai usor si putin mai traditional, puteti incerca burgerul din peste, cu mamaliga.

Si burgerii inspirati din bucataria frantuzeasca sunt la fel de gustosi. In acest rai ai iubitorilor de carne, n-au fost uitati nici vegetarienii.

Citește și
cozonaci
Cea mai buna reteta de cozonac. Ingredientul secret folosit de gospodinele moldovence pentru a le da un gust deosebit
Trucul prin care s-a câștigat marele premiu de peste 9 milioane de euro la 6 din 49. Biletul a costat 4.413 lei

Poate cea mai grea misiune o au membrii juriului. Care trebuie sa decida care dintre toate aceste delicatese servite in chifla va lua titlul de cel mai gustos burger. Abia duminica vom afla castigatorii! Intrarea la Burgerfest costa 15 lei.

 

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Fostul jucător de la Real Madrid și-a tatuat numele copilului, apoi a aflat că nu el este tatăl
FOTO Fostul jucător de la Real Madrid și-a tatuat numele copilului, apoi a aflat că nu el este tatăl
Citește și...
SUPERBUN. Supa de miel cu chimen - reteta completa
SUPERBUN. Supa de miel cu chimen - reteta completa

Pentru persoanele care vor isi impresioneze apropiatii, de Paste, le propunem un preparat special: supa de miel cu chimen.

Cea mai buna reteta de cozonac. Ingredientul secret folosit de gospodinele moldovence pentru a le da un gust deosebit
Cea mai buna reteta de cozonac. Ingredientul secret folosit de gospodinele moldovence pentru a le da un gust deosebit

Drobul este abia inceputul caznelor. Mainile vrednice nu vor cunoaste odihna pana cand o boare ametitoare de cozonac cu vanilie si coaja de portocala nu va pune stapanire pe intreaga casa si pe simturile celor din jur.

Recomandări
CE aprobă ajutorul de stat de 790 mil. € acordat de România pentru sprijinirea închiderii minelor de cărbune din Valea Jiului
CE aprobă ajutorul de stat de 790 mil. € acordat de România pentru sprijinirea închiderii minelor de cărbune din Valea Jiului

Comisia Europeană a aprobat o măsură a statului român în valoare de 790 de milioane de euro pentru acoperirea costurilor excepţionale generate de închiderea a patru mine de cărbune necompetitive din Valea Jiului.

Preşedintele regiunii Valencia recunoaşte că au existat erori în gestionarea inundaţiilor și își cere scuze. „Nu voi nega”
Preşedintele regiunii Valencia recunoaşte că au existat erori în gestionarea inundaţiilor și își cere scuze. „Nu voi nega”

Preşedintele regiunii spaniole Valencia, Carlos Mazon, a recunoscut vineri că au existat ”erori” în gestionarea inundaţiilor dramatice de luna trecută, şi a prezentat ”scuzele” sale pentru întârzierile în ajutorarea sinistraţilor, relatează AFP.

CE: Creșterea economiei României nu va fi nici la jumătate din cât se estima, în 2024. Deficitul va ajunge la 8% din PIB
CE: Creșterea economiei României nu va fi nici la jumătate din cât se estima, în 2024. Deficitul va ajunge la 8% din PIB

Estimarea de creștere economică a României a fost recalculată la Comisia Europeană, cu mult sub valoarea stabilită inițial. Pentru 2024, estimarea de creștere economică a României a fost revizuită de la 3,3 la 1,4%.