Burgerfest a strans zeci de bucatari din toata tara. Cum se prepara hamburgerii cu pere sau cu peste si mamaliga

×
Codul embed a fost copiat

Bucurestiul s-a transformat in acest weekend in capitala hamburgerilor. Zeci de bucatari din toata tara au prezentat combinatii dintre cele mai neasteptate, pentru titlul de cel mai gustos burger.

Carnea de vita ramane principalul ingredient, insa multi s-au incumetat sa experimenteze cu trufe, rata, fructe, peste din Delta sau branzeturi rafinate. Totul spre deliciul pofticiosilor!

“Pere, bacon, branza, carne de vita, pastarnac prajit, in loc de cartofi prajiti, rucola si avem sosul de vita si sosul de lime.” Este doar una dintre retele complexe care concureaza pentru titlul de cel mai bun burger gatit de un bucatar amator.

Drumul in cautarea celui mai bun burger este insa lung, cu atata carne sfaraind pe plita. La mare cautare este si burgerul din miel. Daca doriti ceva mai usor si putin mai traditional, puteti incerca burgerul din peste, cu mamaliga.

Si burgerii inspirati din bucataria frantuzeasca sunt la fel de gustosi. In acest rai ai iubitorilor de carne, n-au fost uitati nici vegetarienii.

Citește și
cozonaci
Cea mai buna reteta de cozonac. Ingredientul secret folosit de gospodinele moldovence pentru a le da un gust deosebit

Poate cea mai grea misiune o au membrii juriului. Care trebuie sa decida care dintre toate aceste delicatese servite in chifla va lua titlul de cel mai gustos burger. Abia duminica vom afla castigatorii! Intrarea la Burgerfest costa 15 lei.

 

Articol recomandat de sport.ro
Kosovarii nu au uitat de România! Cum au reacționat după tragerea la sorți a preliminariilor Cupei Mondiale
Kosovarii nu au uitat de România! Cum au reacționat după tragerea la sorți a preliminariilor Cupei Mondiale
Citește și...
SUPERBUN. Supa de miel cu chimen - reteta completa
SUPERBUN. Supa de miel cu chimen - reteta completa

Pentru persoanele care vor isi impresioneze apropiatii, de Paste, le propunem un preparat special: supa de miel cu chimen.

Cea mai buna reteta de cozonac. Ingredientul secret folosit de gospodinele moldovence pentru a le da un gust deosebit
Cea mai buna reteta de cozonac. Ingredientul secret folosit de gospodinele moldovence pentru a le da un gust deosebit

Drobul este abia inceputul caznelor. Mainile vrednice nu vor cunoaste odihna pana cand o boare ametitoare de cozonac cu vanilie si coaja de portocala nu va pune stapanire pe intreaga casa si pe simturile celor din jur.

Recomandări
De ce depinde soarta negocierilor pentru formarea noului Guvern. Răspunsul pe care îl așteaptă fiecare partid din coaliție
De ce depinde soarta negocierilor pentru formarea noului Guvern. Răspunsul pe care îl așteaptă fiecare partid din coaliție

Începe o săptămână de foc pentru partidele pro-europene care negociază formarea noului Guvern. Liderii PSD, PNL, USR și UDMR se vor reuni pentru a discuta despre programul comun de guvernare, pe baza datelor din buget.

Iarna începe să-și intre în drepturi. Zonele în care este anunțat viscol. Vântul va bate cu până la 120 de km/h
Iarna începe să-și intre în drepturi. Zonele în care este anunțat viscol. Vântul va bate cu până la 120 de km/h

Iarna pare că își intră în drepturi, cel puțin la altitudini mari. Meteorologii anunță că, de la ora 10:00, până marți seara, la ora 21:00, în zona de munte va bate vântul cu până la 90 de km pe oră.

Acum 35 de ani, la Timișoara, s-a strigat pentru prima dată „Libertate”. Cum a început Revoluția din decembrie 1989
Acum 35 de ani, la Timișoara, s-a strigat pentru prima dată „Libertate”. Cum a început Revoluția din decembrie 1989

Ziua de 16 decembrie 1989 a rămas în istorie ca reprezentând începutul sfârşitului pentru regimul condus de Nicolae Ceauşescu.