Burgerfest a strans zeci de bucatari din toata tara. Cum se prepara hamburgerii cu pere sau cu peste si mamaliga
Bucurestiul s-a transformat in acest weekend in capitala hamburgerilor. Zeci de bucatari din toata tara au prezentat combinatii dintre cele mai neasteptate, pentru titlul de cel mai gustos burger.
Carnea de vita ramane principalul ingredient, insa multi s-au incumetat sa experimenteze cu trufe, rata, fructe, peste din Delta sau branzeturi rafinate. Totul spre deliciul pofticiosilor!
“Pere, bacon, branza, carne de vita, pastarnac prajit, in loc de cartofi prajiti, rucola si avem sosul de vita si sosul de lime.” Este doar una dintre retele complexe care concureaza pentru titlul de cel mai bun burger gatit de un bucatar amator.
Drumul in cautarea celui mai bun burger este insa lung, cu atata carne sfaraind pe plita. La mare cautare este si burgerul din miel. Daca doriti ceva mai usor si putin mai traditional, puteti incerca burgerul din peste, cu mamaliga.
Si burgerii inspirati din bucataria frantuzeasca sunt la fel de gustosi. In acest rai ai iubitorilor de carne, n-au fost uitati nici vegetarienii.
Poate cea mai grea misiune o au membrii juriului. Care trebuie sa decida care dintre toate aceste delicatese servite in chifla va lua titlul de cel mai gustos burger. Abia duminica vom afla castigatorii! Intrarea la Burgerfest costa 15 lei.