Bucuria tinerilor care au terminat liceul a invadat strazile Capitalei. Imagini de la parada cu pirati, indieni si majorete

29-05-2015 18:48


Sunt zile de sarbatoare pentru toti absolventii de liceu. Colegiile se intrec in parade, iar tinerii care s-au trezit mari dintr-o data defileaza mandri pe strazi.

In Bucuresti, vineri a fost randul celor de la Sincai si Caragiale sa traiasca bucuria ultimelor ore de liceean. Asadar, au umplut orasul, in costume care mai de care.

Indieni, pirati, majorete si regine egiptene au defilat nonsalat pe Calea Dorobanti. O adevarata reprezentatie artistica prezentata astfel de absolventii Colegiului Ion Luca Caragiale. Tinerii nu s-au intrecut doar in costume, ci si in lozinci. ''C- ul nu uita B-ul e inaintea ta!”au strigat elevii.

Parada a fost un bun prilej ca sa-si aminteasca si de glumele mai mult mai putin reusite pe care le-au facut in cei 4 ani de liceu. “Un coleg a aruncat un mar pe geam si a lovit o masina”, a povestit un elev.

Se pare ca si asta e o traditie la Caragiale. Doar ca in trecut se foloseau pungi cu apa. ''A fost o promotie cu probleme de disciplina la inceput, dar apoi au fost minunati. Ma despart greu de ei”, a marturisit directoarea colegiului.

Absolventii Colegiului Gheorghe Sincai si-au strigat si ei bucuria pe un alt bulevard central din Capitala. In total 200.000 de tineri ca ei isi doresc sa simta aceeasi relaxare si pe 8 iunie, cand incepe examenul de bacalaureat.

Unii se gandesc deja sa se faca economisti, altii ingineri sau farmacisti iar cei care nu vor sa se omoare cu munca spera sa ajunga politicieni.
 

Tags: licee, capitala, parada,

VIDEO PROTVPLUS.RO