BICICLESTI. Primarul Oprescu a fost de acord ca o parte din Calea Victoriei sa fie inchisa masinilor

Dată publicare: 11-10-2013 19:54
Dată actualizare: 14-10-2013 06:47


Campania "BICICLESTI", initiata online de Gandul.info si Prosport.ro, a obtinut o victorie de etapa cu autoritatile Capitalei. Primarul General a fost de acord ca o portiune din Calea Victoriei sa fie inchisa traficului rutier.

Asa ca, in ultimele doua weekenduri din octombrie, de sambata ora 12 si pana duminica la pranz veti putea sa va plimbati Piata Presei Libere si Piata Natiunile Unite, fara ca masinile sa va deranjeze.

"Sambata cealalta o sa inceapa sa inchida strada dupa ora 14.30, Kiseleff pana duminica la ora 12.30 - 13. Apoi, mergand si facand. O sa fie uscat si soare afara, o sa repetam aceasta experienta, incercand de fiecare data sa mai adaugam cate o parte la traseu ca sa adaugam si Calea Victoriei. Uite asa, cine vrea sa vina cu bicicleta din nord pana in sud este binevenit si are si pe unde.
- Sa inteleg ca ne putem plimba si pe Calea Victoriei?
- Va spuneam sa avem putintica rabdare, sa pot da drumul si la alternativa si alternativa este Berzei",
a declarat primarul Oprescu.

"Raspunsul primarului, daca va fi pus in practica, este o chestiue fireasca pana la urma. Oamenii care l-au facut primar i-au cerut acest lucru", a comentat Claudiu Pandaru, director editorial Gandul.info.


VIDEO PROTVPLUS.RO