Bebelus de cateva zile, abandonat intr-un cabinet medical din Vaslui. Politistii incearca sa dea de urma parintilor

Ultima actualizare: 26-07-2014 07:27

Un bebelus nascut acum cateva zile a fost abandonat, miercuri dimineata, in sala de asteptare a unui cabinet medical din Vaslui.

Baietelul parea bine ingrijit si era foarte calm si cuminte cand a fost gasit de o pacienta, venita la medicul de familie. Femeia povesteste ca pruncul, invelit intr-o paturica, ar fi fost lasat acolo de un cuplu care a plecat in graba. Politistii incearca acum sa dea de urma celor doi.

Bebelusul, un baietel de nici o saptamana, a fost abandonat pe masa din holul cabinetului medical. Era curat, infasurat intr-o paturica si nu plangea, povesteste pacienta care l-a gasit.

Asistenta: "Pe o masa a fost gasit copilul de catre o pacienta, era bine. E un gest incalificabil."

Medicii cabinetului au sunat la 112, iar bebelusul a fost transportat cu o ambulanta la spital.

Dr. Mariana Nitoi, medic al Ambulantei Vaslui: "Am fost solicitati de un medic care a gasit pe holul spitalului un nou nascut, aproximam ca are mai putin de o saptamana. Era in stare buna si a fost transportat la spitalul din Vaslui."

Oamenii povestesc ca un barbat si o femeie ar fi abandonat bebelusul. Cabinetul medical este chiar in zona garii din Vaslui, iar politistii nu exclud posibilitatea ca cei doi sa se fi urcat deja in tren, ca sa-si piarda urma.

Mihaela Straub, purtator de cuvant IPJ Vaslui: "Se fac cercetari pentru a o gasi pe mama si a afla imprejurarile in care a fost abandonat."

Bebelusul ramane deocamdata internat la sectia de pediatrie a spitalului din Vaslui.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO