Balul Hospice, editia 13. Invitatii celui mai mare bal caritabil al anului

Ultima actualizare: 03-11-2013 07:04

Mai sunt doar doua zile, pana la Balul Edel-weiss pentru HOSPICE, cel mai mare bal caritabil al anului, ajuns la a 13-a editie.

Oameni de afaceri, diplomati, ambasadori, personalitati din muzica si sport, cu totii se vor alatura luptei incepute de "Fundatia Hospice, Casa Sperantei", care vrea sa le ofere servicii mai bune de ingrijire, copiilor si adultilor cu boli incurabile.

Tema balului este "O seara de basm". La eveniment, pe langa momente de divertisment si surprize, vor fi organizate doua licitatii: una cu strigare, alta fara.

La prima sunt in joc pachete si obiecte altfel imposibil de obtinut. De pilda, castigatorul poate sa insoteasca delegatia Stelei la Londra, unde echipa de fotbal va infrunta Chelsea in Liga Campionilor pe 11 decembrie sau poate cina cu Printesa Marina Sturdza.

Nu vor lipsi obiectele de arta si cele personale donate de Ioan Nemtoi, Nicolae Moldovan, Ioan Bolborea, Dumitru Prunariu, Camelia Potec si Andreea Raducan.

"S-au strans foarte multe obiecte prin bunavointa tuturor celor care au vrut sa ajute HOSPICE. Au fost adunate de peste tot: din domeniul artei, sportului", spune Maria Andrei, director artistic al evenimentului Gala HOSPICE.

Printre obiectele de la licitatia fara strigare se numara aceste doua tricouri semnate de piloti de la FORMULA 1, un tablou al lui Nicolae Savopol intitulat "Peisaj de iarna" , dar si o minge cu autografele jucatorilor de fotbal de la echipa Steaua.

Banii stransi vor fi folositi pentru construirea, in Bucuresti, a unui centru de ingrijire pentru cei cu boli incurabile. Vorbim despre un proiect de 5 milioane de euro.

"Vom avea servicii integrate: ambulator, servicii de centru de zi, de internare, peste 20 de paturi si sediul echipei de ingrijire la domiciliu", spune Alex Padureanu, director executiv Fundatia HOSPICE.

La Balul HOSPICE si-au anuntat prezenta peste 300 de invitati: personalitati din lumea sportului, a muzicii, a filmului, dar si ambasadori si oameni de afaceri.

Si dumneavoastra puteti sa sustineti serviciile fundatiei HOSPICE. Aflati mai multe despre bal pe www.hospice.ro.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO