Ce mesaje a primit tanara din Timisoara care isi cauta tata pentru copil pe Facebook. Psihologii au un avertisment pentru ea

×
Codul embed a fost copiat

"Femeie, 25 de ani, caut barbat dispus sa ma lase insarcinata in schimbul a 500 de euro, dar sa renunte la toate drepturile asupra copilului''.

Anuntul insolit a fost publicat pe Facebook de o tanara din Timisoara. Postarea este preluata deja de presa internationala si a aprins imaginatia a sute de barbati, care s-au intrecut in a-si oferi serviciile chiar si gratis. Psihologii ne avertizeaza ca este dificil pentru un copil sa creasca fara tata, ca sa nu mai vorbim de faptul ca asemenea practici sunt ilegale.

"Sora mea mi-a marturisit ca are o relatie de un an de zile cu viitorul meu sot, am inceput sa planificam nunta. Nu stiu daca va puteti imagina cum m-am simtit eu. Am vrut dintotdeauna sa am un copil si asa ca am decis sa il am singura", este mesajul tinerei din Timisoara.

Ranita in dragoste dupa o relatie de sapte ani, autoarea anuntului, care se recomanda Adelina Albu, cere ajutorul unui necunoscut. Nu mai vrea un partener stabil de cand fostul ar fi inselat-o. Asa ca isi doreste un copil doar al ei si a dat anunt pe Facebook: "Decat sa imi pierd timpul cu o relatie fara sens, mai bine platesc. Pentru 500 de euro tu te distrezi, iar eu primesc un bebelus".

Tanara le cerea potentialilor tatici sa-i trimita o fotografie.
In doar cateva zile sute de barbati din intreaga lume i-au raspuns. De la amanti latino, pana la greci, indieni sau chiar indonezieni.

Citește și
Elena Komleva
Mesajul postat de o rusoaica pe retelele de socializare, care a ajuns rapid viral. "Caut un barbat care sa ma lase gravida"
Mărturia tinerei care a mers să reclame că un polițist a violat-o. Femeia spune că a fost ținută trei ore „înțepenită pe un scaun” în camera de interogatoriu

"Daca vrei copil blond cu ochi albastri cauta-ma!"

"Se aproba. Cand vrei tu, cauta-ma."

"Poate gasesc si eu cu cine sa fac un copil!", au fost numai o parte dintre mesaje.

Altii, in schimb, au criticat-o pentru decizia ei: "Consider ca nu este corect fata de acel copil caruia urmeaza sa ii dai nastere. Barbati mai sunt pe lume, nu s-au terminat la ala care umbla cu 'sora ta'".

"Poate sora ta pana la urma ti-a facut un bine. Daca acel barbat nu isi putea tine pantalonii pe el, pana la urma tot se intampla sa te insele cu o alta persoana. Viitorul tau copil nu este vinovat pentru ceea ce a facut acel individ, ca sa il condamni cu buna stiinta la o viata fara tata".

Faima anuntului postat de Adelina a coborat din lumea virtuala si in cea reala.

"Ii moca. Mai mult nu da? Am vazut si eu pe Facebook, dar e prea putin. Macar 1.000 daca ar da, m-as baga", a spus un tanar din Deva.

In Romania, o femeie care isi doreste un copil, dar nu are parter de viata, poate apela la o banca de material genetic.

"O asemenea inseminare costa de la 400 la 800 de euro"
, a dezvaluit dr. Florin Dorneanu, specialist obstetrica si ginecologie.

Doar ca pe langa aceasta suma se adauga si banii pentru diferite consultatii. Adelina a calculat ca ar ajunge la 5.000 de euro, de care nu dispune.

Pe de alta parte, psihologii atrag atentia ca in ultima vreme, tot mai multe femei isi doresc sa fie mame singure.

"Teama, teama de divort, teama de a imparti copilul cu altcineva si atunci prefera sa sara peste aceasta etapa si sa aiba copilul doar pentru ele. Nu se gandesc insa pe termen lung: acest lucru poate afecta copilul pentru ca el are nevoie de o familie", a spus Bianca Brandusa, psiholog.

Anuntul Adelinei a fost preluat de mai multe publicatii straine, printre care ''The Mirror'' sau ''Daily Star''.

Articol recomandat de sport.ro
VIDEO 'Cea mai sexy femeie din lume' s-a dezbrăcat în fața camerei și a postat clipul pe internet: "Aș putea să mă uit în continuu"
VIDEO 'Cea mai sexy femeie din lume' s-a dezbrăcat în fața camerei și a postat clipul pe internet: "Aș putea să mă uit în continuu"
Citește și...
"Caut barbat dispus sa ma lase insarcinata". Anuntul neobisnuit pe Facebook al unei tinere din Timisoara, in presa britanica

O tanara din Timisoara a ajuns in presa britanica dupa ce a postat pe Facebook un anunt neobisnuit.

Mesajul postat de o rusoaica pe retelele de socializare, care a ajuns rapid viral.
Mesajul postat de o rusoaica pe retelele de socializare, care a ajuns rapid viral. "Caut un barbat care sa ma lase gravida"

Satula de criticile mamei ei, o tanara extrem de frumoasa din Rusia a postat pe internet un mesaj in care anunta ca este in cautarea unui barbat care sa o lase insarcinata.

"Cumperi casa si te poti casatori cu proprietara". Anuntul imobiliar inedit postat de o femeie din Indonezia

O femeie din Indonezia a postat un anunt imobiliar inedit, oferind spre vanzare propria casa, dar si pe ea.

Recomandări
Mișcare strategică făcută de Putin în Marea Neagră. Unde și-au mutat rușii navele și submarinele. Imagini din satelit
Mișcare strategică făcută de Putin în Marea Neagră. Unde și-au mutat rușii navele și submarinele. Imagini din satelit

Rusia și-a întărit apărarea bazei navale a Flotei Mării Negre și "și-a retras în mare parte navele și submarinele din Sevastopol, spre est, la Novorossiysk", a anunțat Ministerul britanic al Apărării.

Ciolacu pretinde că inflația scade lunar în România, dar uită să spună că e la cel mai înalt nivel din UE
Ciolacu pretinde că inflația scade lunar în România, dar uită să spună că e la cel mai înalt nivel din UE

Marcel Ciolacu pretinde că inflația este pe un trend descendent în România, cu scăderi lunare. Totuși, țara noastră a rămas cu cea mai mare inflație din Europa, arată statisticile oficiale.

Război total pentru Primăria Capitalei. Răspuns ironic al lui Nicușor după ce Piedone a afișat mesajul „Și eu sunt interlop”
Război total pentru Primăria Capitalei. Răspuns ironic al lui Nicușor după ce Piedone a afișat mesajul „Și eu sunt interlop”

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a postat, sâmbătă, pe Facebook, o fotografie în care apare în tribune, la un meci, afişând un tricou cu mesajul: „#Ştim Toţi!”, ca răspuns la mesajul de pe tricoul lui Cristian Popescu Piedone.