Are 200 de kilograme si nu a iesit din casa de 6 ani. Situatia dramatica in care se afla o femeie din Hunedoara

Ultima actualizare: 26-03-2015 06:54

Chinuita de boli cumplite, o femeie de 58 de ani, din judetul Hunedoara, se lupta cu o situatie dramatica. Diagnosticata cu diabet, probleme cardiace si endocrine, pacienta cantareste 200 de kilograme si nu a iesit din casa de sase ani.

Are o pensie mica, iar fiica ei a renuntat la serviciu ca s-o ingrijeasca.

Felicia Lupea, din localitatea Ilia, a fost diagnosticata cu diabet in urma cu 33 de ani. Starea ei s-a agravat de la un an la altul, iar afectiunile de care sufera s-au cronicizat. Acum, cantareste 200 de kilograme si nu mai poate merge singura nici macar pana la baie. Patru persoane au ajutat-o sa coboare scarile si sa mearga la Deva, la spital, pentru un consult.

"Nu poate urca scari, nu poate urca singura in masina, nu se poate cobora... Merge doar soferul, tragem bancheta din fata maxim ca sa poata sta ea singura in spate. Noi ceilalti care o asteptam acolo mergem cu masini separate", a spus fiica femeii.

Felicia Lupea: "Am fost la spital si acolo m-au tinut o zi intreaga pe colidor si dupa aceea m-a trimis acasa, ca au spus ca nu au locuri."

Cu afectiunile de care sufera, Felicia a fost incadrata in gradul doi de handicap. Nu are insa dreptul la insotitor, iar ajutorul pe care il primeste este de numai 300 de lei. Acum, fiica ei ar vrea ca dosarul mamei sa fie reevaluat.

"Ca sa mergi cu un dosar, trebuie sa ai recomandare de la un medic. Unde sa ma duc, la ce medic sa ma duc, ca eu nu mai stiu?", spune fiica femeii.

Felicia Lupea spera ca un medic cu suflet ii va da fiicei mai multe recomandari pentru tratarea ranilor si un tratament care sa-i usureze suferinta.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO