Atentie la ce beti! Mii de litri de apa plata, retrasi de pe piata

25-08-2010 00:00


Mii de litri de apa plata au fost retrasi de inspectorii OPC Dolj, dupa ce consumatorii s-au plans ca lichidul din bidoanele cumparate are gust rau si miros neplacut. Desi marfa era descrisa ca apa de izvor, pe eticheta nu era trecuta sursa.

Asa ca este posibil, cred specialistii, sa fi fost luata pur si simplu de la robinet.

Sesizarea a fost facuta acum doua saptamani de compania Metrorex care are contract cu firma din Craiova. Angajatii metroului se plangeau ca nu mai pot bea apa livrata din Oltenia.

Inspectorii OPC au retras aproape 2.000 de litri de apa si au luat probe de pe linia de imbuteliere. Angajatii fabricii incriminate spun ca, daca in apa s-ar gasi impuritati, ar fi din cauza instalatiei.

Directorul fabricii sustine ca apa imbuteliata este luata de la izvor si purificata cu ozon si, conform unor analize facute cu doua saptamani in urma, este de o calitate impecabila.

Specialistii de la Autoritatea pentru Sanatate Publica urmeaza sa dea si ei rezultatul peste cateva zile. Surse din cadrul conducerii Metrorex spun ca, daca laboratorul anunta ca apa are impuritati si nu este de la izvor, vor rezilia contractul cu firma furnizoare.
 

Tags: opc, metrorex,

VIDEO PROTVPLUS.RO