Anuntul Ministerului Muncii pentru toti cei care trebuie sa isi primeasca pensiile. Ce se intampla cu banii luna aceasta

Ultima actualizare: 07-12-2014 07:15
pensii

Toate pensiile vor fi platite inainte de sarbatori, in perioada 11 - 24 decembrie, informeaza, joi, Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice (MMFPSPV).

"Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice a facut demersurile necesare pentru a achita drepturile cuvenite beneficiarilor sistemului public de pensii in avans, in perioada 11 - 24 decembrie, prin intermediul CN Posta Romana SA", se arata intr-un comunicat transmis, joi, agentiei MEDIAFAX.

Potrivit sursei citate, termenele de virare a sumelor de plata catre oficiile postale au fost decalate pentru a se asigura plata tuturor pensiilor inainte de sarbatori.

Citeste si: Deficitul de pensii din sistemul de stat poate cauza probleme in 2015. Doar jumatate din pensia medie este acoperita

"In ceea ce ii priveste pe beneficiarii care nu vor fi gasiti la domiciliu, plata drepturilor va fi asigurata la ghiseele subunitatilor postale pana in data de 30 decembrie (in cazul celor avizati la domiciliu). De asemenea, referitor la drepturile achitate prin intermediul bancilor (este vorba de bancile care au incheiate conventii cu CNPP), aceste drepturi vor putea fi incasate la aceleasi date ca in lunile anterioare, pana in sarbatorile de iarna", precizeaza MMFPSPV.

In sistemul public de pensii sunt inregistrati 5.186.000 de beneficiari.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO