Anul acesta, Revelionul la malul marii... e pe val

19-11-2008 00:00


De Anul Nou, 20 de hoteluri de pe intreg litoralul au pregatit oferte speciale pentru sejurile de Revelion. Hotelierii propun reduceri de pret, patru nopti la pret de trei si petreceri bine organizate.


Agentiile de turism au si vandut deja jumatate din pachetele pentru Revelionul pe litoralul Romanesc chiar daca tarifele le depasesc pe cele ale unor oferte in strainatate.

Pentru un Revelion petrecut la schi in Austria romanii au la dispozitie pachete turistice care cuprind sapte nopti de cazare si transport cu autocarul la preturi cuprinse intre 550 si 1.000 de euro.

Ofertele le bat cu brio pe cele de pe litoral, care pun la dispozitie doar patru nopti de cazare la preturi cuprinse intre 250 si 800 de euro, costuri la care se adauga transportul.

Hotelurile care s-au incumetat sa ofere pachete turistice de Revelion sunt de trei, patru si cinci stele. Preturile sunt cuprinse intre 650 de lei si 2500 de lei pentru patru nopti de cazare, dar includ si mesele festive.

Ca sa atraga cat mai multi turisti, hotelierii au venit anul acesta cu o oferta speciala. De exemplu, pentru un pachet turistic care cuprinde trei nopti de cazare, clientii primesc inca o noapte gratuit.

Daca nu va uitati la bani si vreti sa va rasfatati la maxim, puteti alege pachetul de trei nopti de cazare la un hotel de cinci stele din Mamaia. Platiti 2000 de lei, dar in costuri intra si sesiunile de spa, jacuzzi, sauna si masaj, de care oricine are nevoie dupa petrecerea dintre ani.

Agentiile de turism au vandut deja mai bine de jumatate din locurile de cazare disponibile.

Cele mai multe bilete s-au vandut in statiunea Mamaia, in Eforie si Mangalia. In total, 20 de hoteluri isi deschid portile pentru noaptea de Revelion.

VIDEO PROTVPLUS.RO