Afla ce preturi sunt la targul de produse traditionale
Zapada care i-a incurcat pe soferi, nu i-a speriat in schimb pe vanzatorii de produse traditionale. Ei si-au intampinat clientii cu tarabele aranjate, la targurile din Capitala.
Oamenii au venit, au inspectat marfa si au cumparat-o. Toti spun ca produsele sunt mai gustoase decat cele din magazine.
Borsul dobrogean de peste speranta de viata mareste.
Nu vorbim, insa de orice bors, ci de unul facut din 5 tipuri de peste la care se adauga si o capatana mare de crap.
Tot in meniul de peste gasiti si scrumbia marinata in marar, ceapa si foi de dafin. 2,5 lei suta de grame.
In ciuda vremii neprietenoase, comerciantii n-au dus lipsa de clienti.
Preturile sunt destul de piperata, insa merita. Acest curcan a fost tinut in bait , copt in afumatoare cu jarul sub el apoi a fost condimentat cu rozmarin si ardei rosu.
Gasiti si carnati din carne de vanat, insa la 150 de lei kilogramul.
Iar la raionul de branzeturi branza de burduf este nelipsita.
28 de lei kilogramul. Mai ieftina este telemeaua de oaie: 20 de lei kilogramul. Iar vanzarile merg bine. Adica marfa in valoare de 5000 de lei in 2 zile. La fel de bine se dau si carnatii eco.
Si chiar daca suntem in mijlocul iernii, la targurile traditionale puteti gasi salata, ceapa verde, marar, patrunjel si ridichii din sera. La desert aveti de ales intre foi cu miere, prajitura maria cu bezea de nuca, sau cu dovleac, mar ori branza dulce cu stafide. 35 de lei kilogramul.