Vecinii polițistului care și-a ucis fiul, în stare de șoc: „S-a scurtcircuitat, că i-a iubit prea mult”

×

Poliţistul din Piteşti care şi-a împuşcat mortal fiul de trei ani, iar apoi s-a sinucis, a lăsat trei bilete de adio pentru apropiaţii săi.

Unul dintre ele era adresat fostei sale soţii căreia îi explică gestul său disperat, celălalt părinţilor săi. Anchetatorii urmează să stabilească dacă tânărul de 29 de ani, ofiţer la Combaterea Crimei Organizate, era sub influenţa alcoolului sau dacă şi-a premeditat crima atunci când şi-a luat de la serviciu arma din dotare şi a dus-o acasă.

Criminaliştii spun că cel mai probabil poliţistul de 29 de ani şi-a executat fiul dimineaţa, după ce copilul a fost lăsat în grijă sa de către fosta soţie. A scris apoi 3 bilete de adio, dintre care unul era adresat părinţilor lui, altul- mamei copilului.

Marius Ştefan, procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş: „Nu vă pot dezvălui ce a scris în bilet. Şi-a justificat, oarecum, gestul de a se sinucide şi a ucide copilul.”
Reporter: „Au fost mai mult de două focuri trase?”
Procuror: „Nu, două focuri. Câte unul pentru fiecare."

Cei doi soţi s-au iubit de când studiau la Academia de Poliţie şi au format apoi o familie frumoasă. Tensiunile dintre ei au dus însă la divorţ, iar în final la tragedia petrecută sâmbătă. Vecinii povestesc că atât poliţistul, cât şi fosta soţie - şi ea poliţistă - îşi găsiseră deja pe altcineva. Ba chiar sâmbătă, când tânără de 29 de ani încerca să dea de tatăl copilului, ar fi avut o dispută în stradă cu noua lui iubită.

Citește și
ancheta crima
De ce a lăsat mai multe bilete de adio poliţistul care şi-a împuşcat copilul, apoi s-a sinucis

Martor: „Ea a vorbit cu o doamnă, tot tânără ca ea, se certau colea, la colţul blocului. Am auzit de la un poliţist, mi-a spus că aia era iubita lui.”
Reporter: „El avea o iubită?”
Martor: „Aşa mi-a spus şi mie poliţistul, aşa va spui şi eu.”
Reporter: „Îşi iubea copilul? Eeeeeeee ... cum să nu? Păi îi vedeam pe amândoi, când ieşea cu căruţul."

Reporter: „Aţi auzit când sună femeia la uşă?”
Vecină: „Da, am şi vorbit cu ea.”
Reporter: „Ce v-a spus?”
Vecină: „Telefonul sună ... că nu răspunde nimeni. A vorbit pe la ora 12 - 12 şi ... Și i-a spus s-o aştepte, că vine să ia copilul şi de atunci n-a mai răspuns.”
Reporter: „El ce i-a spus când a spus că vine că ia copilul?”
Vecină: „Să vină şi ... să ... că îl cam derutează pe copil, a zis.”

Tulburaţi de cele întâmplate vecinii şi cunoscuţii vin şi aprind lumânări în uşa locuinţei în care s-a petrecut nenorocirea.

Vecin: „Nu era nici nebun, nu era nici drogat.”
Reporter: „Dar ce credeţi că s-a întâmplat?”
Vecin: „S-a scurtcircuitat!”
Reporter: „Din ce cauză? De la divorţ?”
Vecin: „Că i-a iubit prea mult! De-aia!”

Reporter: „V-au dat impresia că-s fericiţi?”
Vecină: „Daaa. Dar toată lumea impresia asta am avut-o. Au fost cei mai fericiţi şi frumoşi amândoi - şi cu copilul şi... Toată lumea e bulversată, nu ştim ce s-a întâmplat cu el."

Anchetatorii au găsit lângă trupul bărbatului şi un reicipient cu alcool şi urmează să stabilească dacă poliţistul băuse înainte să-i ia viaţa fiului său şi să se sinucidă.

Tot ei trebuie să stabilească dacă vineri, când a plecat de la serviciu, ofiţerul antidrog în cadrul Brigăzii de Combaterea a Crimei Organizate a luat cu el acasă arma din dotare cu gândul să comită crima sau dacă de fapt urma să participe la vreo misiune. Trupurile celor doi - tată şi fiu - nu vor fi înmormântate în acelaşi loc.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citește și...
Cazul polițistului care și-a ucis fiul. Cei doi nu vor fi înmormântați în același loc
Cazul polițistului care și-a ucis fiul. Cei doi nu vor fi înmormântați în același loc

Poliţistul din Piteşti care şi-a împuşcat mortal fiul de 3 ani, apoi s-a sinucis, a lăsat 3 bilete de adio pentru apropiaţii săi. Unul dintre ele era adresat fostei sale soţii, căreia îi explică gestul său disperat.

De ce a lăsat mai multe bilete de adio poliţistul care şi-a împuşcat copilul, apoi s-a sinucis
De ce a lăsat mai multe bilete de adio poliţistul care şi-a împuşcat copilul, apoi s-a sinucis

Anchetatorii au pus cap la cap toate datele şi au dedus că moartea băieţelului de 3 ani din Piteşti şi a tatălui său este, cel mai probabil, un caz de crimă urmată de sinucidere.

Motivul pentru care poliţistul din Piteşti şi-a împuşcat fiul, apoi s-a sinucis. Medic SMURD:
Motivul pentru care poliţistul din Piteşti şi-a împuşcat fiul, apoi s-a sinucis. Medic SMURD: "Îmi venea să plâng"

Apar amănunte din ancheta începută de polițiștii din Pitești după ce un ofițer de la crimă organizată a fost găsit ieri fără suflare lângă fiul lui de trei ani. Omul și-ar fi împușcat mortal copilul, apoi s-a sinucis.

Polițistul care și-a ucis fiul a lăsat bilete de adio. Fosta soție a leșinat când a auzit ce a făcut

Incident şocant petrecut, sâmbătă, într-un cartier din Piteşti. Un poliţist de la Crima Organizată şi-ar fi împuşcat fiul de 3 ani şi apoi s-ar fi sinucis. Totul ca să se răzbune pe mama copilului, o poliţistă de care bărbatul divorţase recent.

Un polițist din Pitești și-ar fi împușcat mortal fiul de 3 ani, apoi s-a sinucis

Un bărbat şi fiul său în vârstă de 3 ani au fost găsiţi morţi, sâmbătă, într-un apartament din municipiul Piteşti.

Recomandări
România trimite o a treia aeronavă către Franţa. Imagini cu echipa de pompieri salvatori | GALERIE FOTO
România trimite o a treia aeronavă către Franţa. Imagini cu echipa de pompieri salvatori | GALERIE FOTO

O a treia aeronavă este trimisă, vineri, de România către Franţa, pentru a transporta restul de personal format din pompieri salvatori care vor interveni pentru stingerea incendiilor de vegetaţie, informează DSU.

Părinții și fratele criminalului din Bascov au fost înmormântați. Anchetatorii încearcă să afle dacă a avut discernământ
Părinții și fratele criminalului din Bascov au fost înmormântați. Anchetatorii încearcă să afle dacă a avut discernământ

Zi de doliu astăzi la Bascov, judeţul Argeș. Trei dintre cele 5 victime ale bărbatului, bolnav psihic, au fost înmormântate în cimitirul din vecinătatea casei. Este vorba de părinţii și fratele inculpatului, conduși pe ultimul drum de vecini și prieteni.

Situație îngrijorătoare în Albena, Bulgaria. Mai mulți copii, printre care și români, s-au îmbolnăvit brusc
Situație îngrijorătoare în Albena, Bulgaria. Mai mulți copii, printre care și români, s-au îmbolnăvit brusc

Situație îngrijorătoare în stațiunea Albena, din Bulgaria, după ce mai mulți copii s-au îmbolnăvit în ultimele zile, având simptome de vărsături, diaree și dureri de cap.