Un tânăr, ucis în Gara de Nord din Timișoara. Cine sunt suspecții

23-07-2020 17:15


Un tânăr a fost ucis în Gara de Nord din Timișoara, iar anchetă este în plină desfășurare.

Bărbatul a fost găsit fără suflare, întins pe caldarâm, în timpul nopții. Avea o plagă înjunghiată, în zona pieptului. Poliția este acum în alertă și îl caută pe criminal. Până acum, două persoane au fost dusă la audieri.

Victima este un bărbat de 34 de ani, cu domiciliul în Sibiu. Se pare că venise în Timișoara să își caute un loc de muncă. În jurul orei trei noaptea, a fost găsit, însă, fără suflare, într-o baltă de sânge.

Locul a fost imediat împânzit de criminaliști și polițiști. Au verificat toate camerele de supraveghere din zonă și au identificat astfel un grup de trei persoane care nu aveau ce să caute acolo. Unul dintre ei ar fi criminalul, spun surse judiciare.

Se pare că victima și agresorul s-au certat inițial, în parcarea din fața gării. Ulterior, ei au mers pe un peron mult mai retras din interiorul gării, unde s-a întâmplat atacul.

Cei care locuiesc în zonă spun că nu s-au auzit zgomote suspecte în timpul nopții.

Dosarul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș, care a transmis, printr-un comunicat, că încearcă să lămurească exact ce s-a întâmplat și să-l prindă pe făptaș.

VIDEO PROTVPLUS.RO