Crima care a șocat tot globul. Un milionar de 33 de ani, găsit tăiat în bucăți în apartamentul său de lux din New York

Dată publicare: 15-07-2020 21:45
Dată actualizare: 15-07-2020 21:56


milionar

Un tânăr milionar a fost găsit decapitat și tăiat în bucăți în apartamentul de lux din New York în care locuia.

Fahim Saleh, în vârstă de 33 de ani a fost ucis cu brutalitate în apartamentul său în valoare de aproape două milioane de dolari, transmite Mirror.

Potrivit autorităților, sora lui a făcut descoperirea macabră. Trunchiul acestuia se afla lângă mai multe pungi de plastic care conțineau capul lui și membrele, care au fost tăiate cu o drujbă electrică ce se afla încă în priză.

Ultimele momente în viață ale milionarului au fost surprinse de camerele de supraveghere din clădirea în care locuia. În imagini se observă cum este urmărit de un bărbat îmbrăcat într-un costum negru, purtând o pălărie pe cap, o mască neagră și mănuși, care căra după el o servietă.

Suspectul l-ar fi împușcat pe Saleh în apartamentul lui, după care i-a tăiat părți din corp cu o drujbă.

Una dintre surorile acestuia ar fi descoperit rămășițele, după ce s-a decis să-l viziteze, în urma unui apel pe care l-a primit de la un vecin, care spunea că a auzit urlete în apartamentul tânărului.

Vezi imaginile în Galeria Foto

În urma crimei, autoritățile susțin că Saleh ar fi fost ucis de un profesionist, care știa cum să acționeze, pentru că nu lăsase sânge în locuință. Totdată, tot ei au adăugat că cel care l-a omorât ar fi fost întrerupt, nereușind să-și ducă planul până la capăt și să curețe toate urmele crimei.

Oficialii au declarat că nu au descoperit un motiv pentru care cineva ar fi vrut să-l omoare pe milionar, dar au demarat o anchetă.

Fahim Saleh s-a născut în Arabia Saudită și a fondat Gokada, o companie de transport la cerere și un serviciu de transport de motociclete, fiind prima aplicație pentru motociclete din Nigeria.

Sursa: Bianca Chirila


VIDEO PROTVPLUS.RO