Un român din Italia şi-a bătut şi violat iubita, apoi a însemnat-o cu fierul încins

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
masina de politie italia
iStock

Acuzaţii grave formulate de procurori la adresa unui tânăr de 25 de ani originar din România, dar stabilit în regiunea Caserta din sudul Italiei.

Bărbatul a fost arestat de poliţie pentru că şi-ar fi sechestrat vreme de trei zile iubita, timp în care a violat-o, a bătut şi chiar a însemnat-o pe şold cu o furculiţă încinsă în foc. Agenţii au fost sesizaţi de medicii de la Urgenţe, după ce victima s-a prezentat la spital cu urmele torturilor suferite. Potrivit La Repubblica, femeia de 46 de ani avea fracturi ale coastelor şi contuzii pe faţă şi pe tot corpul. Incidentul a avut loc în localitatea Castel Volturno din provincia Caserta.

În faţa poliţiştilor, femeia a spus că a fost agresată de iubitul ei român, acuzaţii confirmate, de altfel, şi de vecini. Coşmarul ar fi început în decembrie 2017. Din acel moment, susţine ea, bărbatul a bătut-o şi a violat-o constant. Umilinţele au culminat la începutul lunii septembrie, când femeia a îndrăznit să i se opună.

Victima a declarat că românul, nebun de furie, a închis-o în casă, a obligat-o să consume droguri, a pus-o să stea goală sub duşul cu apă rece, a bătut-o cu pumnii şi cu o lingură de metal, apoi a a ars-o cu o furculiţă încinsă în foc. Femeia a scăpat doar atunci când a reuşit să îl sune pe unul dintre fii săi, care a dus-o la spital.

Poliţiştii l-au reţinut pe român, care aşteaptă acum o decizie a magistraţilor.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO