Un realizator TV și soția lui au murit într-un accident aviatic, lângă Moscova. A încercat să aterizeze forțat

Ultima actualizare: 08-11-2020 14:24
Alexander Koltovoy
Instagram

Un realizator TV și soția lui au murit într-un accident aviatic, după ce aparatul de mici dimensiuni în care se aflau, s-a prăbușit, pe un câmp, lângă Moscova.

Alexander Koltovoy, în vârstă de 41 de ani, a murit împreună cu soția sa, încercând să aterizeze forțat, relatează publicația Daily Star.

Potrivit primelor informații, realizatorul TV își pilota, sâmbătă, aeronava Cessna, care ar fi luat foc în timpul zborului.

El ar fi încercat să aterizeze pe o autostradă, în zona Tomilino, în apropiere de Moscova, iar martorii au relatat că au văzut aeronava în picaj, scoțând un fum gros. În urma impactului pe câmp, avionul ultraușor a luat foc și a ars în întregime, povestesc aceștia.

Koltovoy era prezentatorul talk-show-urilor „DNK” (ADN) și „Zvezdi Soshlis” (Se aliniază stelele) pe canalul rusesc NTV.

Accidentul aerian și decesul a două persoane au fost confirmate de serviciile de urgență ruse, arată sursa citată.

avion prabusire prezentator tv

Lena Markovskaya, de la Direcția de Transport din Moscova a Comitetului de Investigații din Rusia, a confirmat prăbușirea avionului Cessna, care avea un singur motor.

„Din păcate, informațiile că Alexander Koltovoy și soția sa se aflau la bordul avionului prăbușit în regiunea Moscovei, au fost confirmate” a transmis conducerea postului NTV.

Co-prezentatoarea Lera Kudryavtseva a spus că Alexander era un împătimit al pilotajului: „Zbura aproape în fiecare weekend.”

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO