Un parlamentar indian bea urină de vacă, considerând că așa se poate feri de COVID

Dată publicare: 09-05-2021 18:11
Dată actualizare: 09-05-2021 18:18


Un parlamentar indian bea urină de vacă, considerând că așa se poate feri de COVID

Un parlamentar indian promovează un leac neobișnuit împotriva COVID: urina de vacă, care, spune el, dacă se bea, este eficientă împotriva multor boli, printre care și infecția cu coronavirus.

 

Pe măsură ce COVID-19 face ravagii în India, și există o criză de oxigen pentru bolnavi, oamenii încearcă tot felul de remedii, iar printre ei este și parlamentarul Surendra Singh, din partidul The Bharatiya Janata.

El a făcut public un video în care dă pe gât o porție de “gaumutra”, care, așa cum spune el, ar fi secretul sănătății, relatează publicația Daily Star.

Băutura miraculoasă este, potrivit acestuia, un amestec de trei măsuri de urină de vacă turnate într-un pahar cu apă. Mai mult, „medicamentul” trebuie băut pe stomacul gol, dimineața, și nu trebuie mâncat sau băut nimic după el timp de o jumătate de oră, explică politicianul indian.

El recomandă și o rasă anume de vacă de la care trebuie băută urina: Patanjali. „Medicamentul” este disponibil în formă lichidă sau capsule, care sunt mai ușor de înghițit.

Producătorul leacului susține că acesta elimină toxinele din corp și reprezintă un tratament eficient pentru obezitate, diabet sau chiar cancer.

Surendra Singh spune că are încredere în știință mai mult sau mai puțin dar are „încredere completă” în urina de vacă.

Sâmbătă, India a ajuns la un record negativ de 4187 de decese provocate de COVID-19 și mai bine de 400.000 de noi infectări.

Sursa: Daily Star


VIDEO PROTVPLUS.RO