Un individ și-a înjunghiat soția, în timp ce se certau, la Câmpulung Muscel. Femeia a scăpat cu viață

Dată publicare: 14-03-2021 15:59
Dată actualizare: 14-03-2021 16:45


Un individ și-a înjunghiat soția, în timpul unei certe domestice, la Câmpulung Muscel. Femeia a scăpat cu viață

Un bărbat de 62 de ani și-a înjunghiat soția în timpul unei certe violente care a avut loc în apartamentul celor doi din Câmpulung-Muscel. Bărbatul a fost reținut de polițiști, și va fi prezentat magistraților pentru arestare preventivă.

 

Poliția a intervenit sâmbătă, după un apel de urgență, într-un apartament din Câmpulung-Muscel, a comunicat IPJ Argeș. O femeie fusese înjunghiată cu un cuțit, de soț, iar echipajele de urgență au dus-o pe victimă la spital.

„Poliţiştii (...) s-au deplasat cu operativitate la faţa locului, bărbatul în cauză fiind condus la sediul poliţiei, iar victima, transportată la o unitate medicală pentru îngrijiri. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie sub aspectul tentativei de omor", a precizat IPJ Argeș în comunicat, potrivit Agerpres.

Cercetările în acest caz sunt efectuate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, împreună cu poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale.

„După administrarea probatoriului, în cursul nopţii de 13 spre 14 martie, bărbatul (...) a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie dispuse măsuri preventive", au precizat polițiștii.

Sursa: ProTV / Agerpres


VIDEO PROTVPLUS.RO